Scoret igjen for Norge G16

Vålerengas Christos Zafeiris scoret mot Sverige onsdag, men det var ikke nok til å gå videre.

2003-modellen har hatt litt av en sommer! Han debuterte for Vålerenga 2 i Norsk Tipping-ligaen i 5-0-seieren over Norild i midten av juli, og bare et par uker senere fikk han sin debut for det norske G16-landslaget.

Søndag slo de norske gutta Færøyene hele 5-0, og Zafeiris kom inn til sin debut etter en knapp times spill. Debuten ble fullkommen da han la på til 3-0 rett før slutt.

Mot Sverige onsdag ledet det svenske laget 3-0 ved pause. Zafeiris, som spilte hele kampen, reduserte til 2-3 etter 62 minutter. Men flere mål ble det ikke så de norske gutta må ta til takke med bronsefinale lørdag.

Zafeiris og Norge deltar på Open Nordic Tournament på Fyn i Danmark hvor de andre lagene er Danmark, Finland, Mexico, Island og Nord-Irland – i tillegg til Færøyene og Sverige. Oscar Bobb, som tidligere denne uka ble klar for Manchester City, er også en del av Gunnar Halles tropp.

Toppbilde: Christos Zafeiris for Vålerenga 2 mot Norild. Foto: Kenneth Berger.