Scora to mål på tre minutter for Norge

G16-landslagsspiller Fredrik Oppegård storspilte for Norge i kalasseier.

Annonse:

Etter tap for England og Ungarn i de to første kampene avslutta de norske gutta Syrenka Cup med 7-2-seier mot Estland tirsdag formiddag. 

Vålerenga-spiller Fredrik Oppegård kom inn etter pause og markerte seg raskt. Midtbanespilleren klinka til med to scoringer på tre minutter i starten av andreomgang, og var svært delaktig i storseieren over estlenderne. 

Brage Skaret med kapteinsbindet for Norge (Foto: NFF)
Brage Skaret med kapteinsbindet for Norge (Foto: NFF)

Vålerengas stoppertalent, Brage Skaret var kaptein, og styrte skuta fra midtforsvaret i en kamp der Norge leda hele 3-0 allerede etter 13 spilte minutter. 

- Det var en morsom og underholdene kamp. Jeg er veldig fornøyd med hele laget i dag. De kommuniserte godt, gikk i duellene og hadde bra variasjon i angrepsspillet. Vi tok store steg i riktig retning i dag både offensivt og defensivt, sa landslagstrener Erland Johnson til fotball.no

I slutten av oktober skal G16-landslaget kjempe om en plass i eliterunden i EM-kvalifiseringen når de møter Albania, Tsjekkia og Aserbajdsjan i den første kvalifiseringsrunden i Albania.

Vi gratulerer Fredrik, Brage og resten av de norske gutta med seieren!

Kampfakta

Estland - Norge 2-7 (1-4)
Staszów - 11. september kl 11:30

Norges målscorere: Nicolas Pignatel Jenssen (10 min), Robin Bjørkås Skrogstad (11 min), Herman Geelmuyden (13, 36, 62 min), Fredrik Oppegård (55, 58 min)

Annonse fra Eliteserien: