Rekruttene sjanseløs mot Grorud

Vålerenga 2 tapte 4-0 borte mot Grorud søndag kveld.

Vålerenga 2 og Grorud avslutta den 11. serierunden i PostNord-ligaen søndag kveld.

Rekruttgutta slo Finnsnes 2-1 tidligere denne uka, men fikk det tøft i bortemøte med serietreer Grorud.

Se sammendrag nederst i saken.

Kristoffer Klaesson var tilbake mellom stengene etter tre kampers karantene for rødt kort, men unggutten måtte plukke hele fire baller ut av nettet i løpet av oppgjøret.

Tidligere Vålerenga-spiller, Fitim Kastrati åpna scoringsballet etter 18 minutter, og 1-0 sto seg til pause.

Fra det 52. til det 63. minutt satte Mesut Can, Fisnik Kastrati og Preben Mankowitz inn ett mål hver, og sørga for en meget komfortabel 4-0-seier på eget gress.

- Det var en jevnspilt førsteomgang der de scora på sin store sjanse, mens vi bomma på vår. I andreomgang gjorde vi en del grove feil i forsvarsspillet som vi blir hardt straffa for på dette nivået. Det ser dermed stygt ut resultatmessig, og det var en fullt fortjent seier til Grorud, sa trener Gard Holme etter kampen.

Vålerenga 2s neste kamp er hjemme mot Kjelsås 29. juni kl. 19.00.

Grorud - Vålerenga 2: 4-0 (1-0)
Søndag 25. juni kl. 18.00, Grorud Kunstgress

Vålerengas lag: 27 Kristoffer Klaesson - 2 Madhusan Sandrakumar, 3 Markus Nakkim, 4 Christian Dahle Borchgrevink, 37 Ivan Näsberg (Kristoffer Hay 46') - 9 Felix Horn Myhre, 15 Daniel Mikal Aas Berntsen, 25 Samuel Kari Fridjonsson (Lars Olden Larsen 19') - 39 Ernest Agyiri - 29 Magnus Retsius Grødem - 40 Chidera Ejuke ( Sander Haugaard Werni 68')

Målscorere Grorud: Fitim Kastrati (18 min), Mesut Can (52 min), Fisnik Kastrati (54 min), Preben Mankowitz (63 min)