" "

Rekrutta tapte for bunnrivalen

Det ble 1-2-tap hjemme for Vålerenga 2 da de møtte bunnrival Nardo mandag kveld.

Annonse:

Dermed gikk Nardo forbi Vålerenga på tabellen, og sendte rekruttlaget under streken i PostNord-ligaens avdeling 2.

Flere A-lagsspillere

Ettersom flere av Vålerengas talentfulle unggutter er på diverse landslagssamlinger denne uka, måtte en rekke A-lagsspillere til pers – uten at det hjalp nevneverdig. For selv om Simen Juklerød sendte Vålerenga i ledelsen etter et kvarters spill, kjempet Nardo seg inn i kampen, og hadde noen sjanser til å utligne.

– Vi var gode fram til målet. Etter det så stopper vi opp og slipper Nardo inn i kampen, sa Vålerenga 2-trener, Gard Holme, etter kampen.

Etter førsteomgang sto det 1-0 på Intility Arena.

Flytrøbbel

Samtlige sju på benken i søndagens 0-0-kamp mot Brann i Bergen, startet kampen mot Nardo, men fikk ingen god oppladning. Flyet hjem til Tigerstaden mandag morgen ble kansellert, og derfor måtte Vålerenga fordele troppen på fire forskjellige fly, noen via Stavanger, for å komme tilbake.

– Det er en mental påkjenning å være foran et fullsatt Brann Stadion sent søndag kveld, for så å spille andredivisjonsfotball dagen etter med en trøblete reise i mellom. Det så vi at ikke alle taklet i dag, sa Holme.

Nardo slo tilbake

Selv om Nardo hadde flere sjanser i førsteomgangen enn i andre, kom målene i sistnevnte. Først utlignet de noen minutter ut i omgangen, før seiersmålet kom et kvarter før slutt. Selv om Vålerenga hadde ballen omtrent i hele omgangen, klarte de ikke å komme til de helt store sjansene, og gikk på sin sjuende kamp på rad uten seier.

Dermed ligger Vålerenga på 12. plass, og på direkte nedrykksplass, med sju poeng – like mange som Brattvåg på plassen bak og tre poeng foran bunnlaget Vard Haugesund. Nardo gikk opp på en 11. plass og har nå åtte poeng på den siste trygge plassen.

Kampfakta:

Vålerenga 2 – Nardo 1-2 (1-0)

Intility Arena, 97 tilskuere.

Mål: 1-0 Simen Juklerød (16), 1-1 Christoffer Engan, 1-2 Bendik Lysvåg.

Vålerengas lag: Marcus Sandberg, Christian Dahle Borchgrevink, Ivan Näsberg (Jonas Levernes fra 60. min.), João Meira, Nicolay Grimstad, Ulrik Mathisen, Sakarias Opsahl (Brede Sandmoen fra 71.), Felix Horn Myhre, Simen Juklerød, Chidera Ejuke (Kevin Ogudugu fra 76.), Peter Godly Michael.

Annonse fra Eliteserien: