Rekrutta økte serieledelsen etter målfest

Har fem poengs forsprang på toppen av tabellen etter mandagens storseier.

Vålerenga 2 slo Drøbak-Frogn hele 7-0 i mandagens kamp i Norsk Tipping-ligaens avdeling 2. Laget topper dermed tabellen etter 11 kamper med sine 28 poeng – fem poeng foran FK Tønsberg på andreplass og hele ti poeng foran Ørn-Horten på tredje.

Werni, Werni, Werni

At Sander Werni er en notorisk målscorer er det liten tvil om. Mot Drøbak-Frogn sikra han seg tre mål og står dermed med 11 fulltreffere på like mange kamper i denne ligaen.

Men det var Oskar Opsahl som sendte rekrutta i ledelsen etter bare sju minutter. Werni dobla etter 18 minutter og scora sitt andre fra straffemerket etter en halvtime. Det sto 3-0 til Vålerenga ved pause på Frogn Kunstgress.

Målene rant inn

I andre omgang økte samme mann ledelsen til 4-0 ved å score sitt tredje knapt ti minutter ut i omgangen. Da mente hovedtrener Tommy Berntsen at unggutten hadde vist seg frem nok og byttet ham ut til fordel for Elias Taubo.

Det var intet dumt bytte for Taubo markerte seg umiddelbart! Først økte han Vålerengas ledelse til 5-0 etter 69 minutter før han la på til 6-0 fem minutter senere. Men var laget ferdig? Nei. 7-0 kom ved Marcus Victorio bare minuttet etter! Ingen flere mål ble scoret og kampen endte 7-0 til Oslos Stolthet.

Ingen scorer flere

Vålerenga 2 har scora hele 40 mål på sine 11 første kamper, et snitt på 3,63 per kamp. Ingen andre lag i de fire øverste divisjonene har scoret flere mål enn våre rekrutter!

Rekruttas neste kamp spilles mandag om en uke på Intility Arena. Motstander da er Frigg som ligger på 8. plass, men som bare er to poeng bak serietreer Ørn-Horten.

Kampfakta:

Drøbak-Frogn - Vålerenga 0-7 (0-3)

Frogn Kunstgress.

Mål: 0-1 Oscar Opsahl (7), 0-2 Sander Werni (18), 0-3 Werni (str. 30), 0-4 Werni (54), 0-5 Elias Taubo (69), 0-6 Taubo (74), 0-7 Marcus Victorio (75).

Arkivfoto: Sander Werni. Foto: Kenneth Berger.