Peugeot forlenger avtalen

Peugeot har vært klubbens billeverandør de siste fire årene, og fortsetter i tre nye år.

Annonse:

Peugeot (Bertel O. Steen Oslo) og Vålerenga har samarbeidet godt i fire år, og onsdag formiddag ble partene enige om å forlenge avtalen i ytterligere tre år. 

Vålerenga har en sterk og unik merkevare som mange mennesker kjenner til

— Stian Ruud Larsen, Daglig Leder i Bertel O. Steen Oslo
Dette er noe begge har hatt lyst til, og daglig leder i Bertel O. Steen Oslo, Stian Ruud Larsen, er glad for at avtalen nå er signert. 

- Vi har vært sponsor i Vålerenga i fire år, og hadde veldig lyst til å få til denne avtalen. Vålerenga står ovenfor en veldig spennende periode, med ny stadion, ny trener og mange nye mennesker i administrasjonen, sier daglig leder i Bertel O. Steen Oslo, Stian Ruud Larsen og legger til:

- Vålerenga er en sterk og unik merkevare i Oslo, og Oslo er også byen vi jobber i. Det betyr at vi har samme kunder, men også samme målsettinger. 

Artikkelen fortsetter under bildet

Billeverandørens flaggskip, Peugeot 3008 SUV

Salgssjef i Vålerenga, Glenn Jensen, legger vekt på bedriftens rolle i klubbens nettverk og aktiviteter rundt dette, og sier det har vært en svært viktig faktor i avtalen. 

- Det er viktig med kontinuitet i nettverket vårt, og Bertel O. Steen er en bedrift som har vært med oss i fire år. Vi har mange aktiviteter med partnerne våre i løpet av året, og dette er noe Peugeot ønsker å være en del av. Det har vært en viktig faktor i denne avtalen. Sponsornettverket ble omstrukturert i 2015, videreført med suksess i 2016, og vi fortsetter naturligvis det gode arbeidet også i 2017, sier Jensen. 

Både spillere, trenere og administrasjon kjører rundt i Peugeot i dag, og det er selvsagt viktig for Ruud Larsen. 

- Vålerenga har som nevnt en sterk merkevare som veldig mange mennesker kjenner til, og vi ønsker å knytte vår egen merkevare opp mot Vålerenga Fotball, avslutter han. 


Annonse fra Obos-ligaen: