Peugeot forlenger avtalen

Peugeot har vært klubbens billeverandør de siste fire årene, og fortsetter i tre nye år.

Annonse:

Peugeot (Bertel O. Steen Oslo) og Vålerenga har samarbeidet godt i fire år, og onsdag formiddag ble partene enige om å forlenge avtalen i ytterligere tre år. 

Vålerenga har en sterk og unik merkevare som mange mennesker kjenner til

— Stian Ruud Larsen, Daglig Leder i Bertel O. Steen Oslo
Dette er noe begge har hatt lyst til, og daglig leder i Bertel O. Steen Oslo, Stian Ruud Larsen, er glad for at avtalen nå er signert. 

- Vi har vært sponsor i Vålerenga i fire år, og hadde veldig lyst til å få til denne avtalen. Vålerenga står ovenfor en veldig spennende periode, med ny stadion, ny trener og mange nye mennesker i administrasjonen, sier daglig leder i Bertel O. Steen Oslo, Stian Ruud Larsen og legger til:

- Vålerenga er en sterk og unik merkevare i Oslo, og Oslo er også byen vi jobber i. Det betyr at vi har samme kunder, men også samme målsettinger. 

Artikkelen fortsetter under bildet

Billeverandørens flaggskip, Peugeot 3008 SUV
Billeverandørens flaggskip, Peugeot 3008 SUV

Salgssjef i Vålerenga, Glenn Jensen, legger vekt på bedriftens rolle i klubbens nettverk og aktiviteter rundt dette, og sier det har vært en svært viktig faktor i avtalen. 

- Det er viktig med kontinuitet i nettverket vårt, og Bertel O. Steen er en bedrift som har vært med oss i fire år. Vi har mange aktiviteter med partnerne våre i løpet av året, og dette er noe Peugeot ønsker å være en del av. Det har vært en viktig faktor i denne avtalen. Sponsornettverket ble omstrukturert i 2015, videreført med suksess i 2016, og vi fortsetter naturligvis det gode arbeidet også i 2017, sier Jensen. 

Både spillere, trenere og administrasjon kjører rundt i Peugeot i dag, og det er selvsagt viktig for Ruud Larsen. 

- Vålerenga har som nevnt en sterk merkevare som veldig mange mennesker kjenner til, og vi ønsker å knytte vår egen merkevare opp mot Vålerenga Fotball, avslutter han. 


Annonse fra Eliteserien: