- Noen må ha kødda med meg

Sam Adekugbe fant ikke genseren sin etter treninga i Vallhall, men venstrebacken har definitivt funnet plassen sin i Vålerenga.

Mandag morgen var gutta igjen samla i Vallhall etter en velfortjent frihelg. Skal vi tro Sam Adekugbe var frihelga også helt nødvendig etter en tøff treningsleir. 

Annonse:

- Det var fysisk krevende på La Manga, og jeg tror trenerne kjørte oss ekstra hardt for å teste og utvikle vår mentale styrke. Selv om det var tøft, var det også en bra treningsleir som kom på et veldig godt tidspunkt for min del, sier Adekugbe. 

Venstrebacken kom til Norge og Oslo noen dager før avreise, og med to uker på et leilighetskompleks sammen med nye lagkamerater, var det gode muligheter for å bli kjent med gutta. 

- Det er veldig bra gutter i dette laget. Alle har ønska meg velkommen og jeg har blitt godt tatt imot. Det er vel en norsk greie det, vil jeg tro, sier Adekugbe. 

23-åringen har vært involvert i samtlige kamper så langt i oppkjøringa og vist at han kan bli en attraksjon å se på i årene som kommer. Ronny Deila ønsker han skal bli en leder i gruppa, og det har han tenkt til å bli. 

- Selv om jeg liker å kødde litt rundt er det helt klart noe jeg skal prøve å bli. Vi har en ung spillergruppe, der jeg havner litt midt i med tanke på alder, men hvis alle tar et ansvar kommer vi til å gjøre det veldig bra i år, avslutter han. 

Se hele intervjuet med Sam i vinduet under: 


Annonse fra Obos-ligaen: