NM-kamp for G19-laget torsdag

Møter Sogndal i åttedelsfinalen på Intility Arena klokka 17.00.

På torsdag er det klart for åttedelsfinale i junior-NM hvor Vålerenga møter Sogndal hjemme på Intility Arena. Kampstart er allerede klokka 17.00.

Vålerenga har slått Årvoll 4-0 hjemme i den første runden, Asker 8-0 borte i den andre og Strømmen 3-1 borte i den tredje runden.

Flere av spillerne på dette laget er stammen i rekruttlaget som herjer i Norsk Tipping-ligaen og er Norges mestscorende lag i de fire øverste divisjonene. Laget kom til finalen i NM senest i 2016, og jakter nok en finale denne sesongen.

Sogndal

Sogndal har faktisk ikke sluppet i mål på sin vei til Valle. De slo Førde 3-0 borte i den første runden, Hallingdal 2-0 borte i den andre og Nordstrand 6-0 hjemme i den tredje runden.

Sogndal har Håvard Hetle (16) i mål. G16-landslagskeeperen ble kjent under serien «Våre neste menn» på TV 2 hvor annet Vålerengas Odin Thiago Holm og Miran Kuci var to av de fire øvrige deltakerne. I tillegg har de flere spillere som har spilt OBOS-ligafotball for A-laget denne sesongen. 

Inngang og priser

Vi benytter inngang 1 mellom Intility-tribunen (hovedtribunen) og Supportertribunen som inngang for alle, inkludert bortefans og presse. Billetter kjøpes i døra med enten kontanter, kort eller Vipps.

Priser:

Sesongkorthavere: GRATIS

Barn under 18 år: GRATIS

Voksne over 18 år: 100,-

Dørene åpner én time før kampstart, altså klokka 16.00, og vi har åpen kiosk.

Vel møtt!

Toppbilde: Elias Taubo scoret mot Strømmen i forrige runde. Foto: Kenneth Berger.

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: