Nakkim i angrepsposisjon

Midtstopperen skal kjempe seg til fast plass i Vålerenga-forsvaret i 2017.

Annonse:

Markus Nakkim og resten av Vålerenga-spillerne er godt i gang med årets oppkjøring, og etter fredagens spilløkt i Vallhall å dømme, har både han og de andre gjort jobben i ferien. 

- Det er godt å være i gang. Jeg har fått jobba bra i vinter, og det er gøy å ha alle gutta på plass å være med gjengen igjen. Det føles bra, sier Markus Nakkim. 

Kjetil Wæhler la opp etter fjorårets sesong, og nå er 20-åringen klar for å ta opp kampen om å bli den nye generalen i midtforsvaret. 

- Først og fremst handler det om å bygge på den høsten jeg hadde i 2016, og i tillegg ta nye steg i samråd med de støttespillerne vi har her. Det er mange gode, gamle midtstoppere å ta råd fra, blant annet Amund Skiri, Ronny Deila og Tommy Berntsen. Det handler om å jobbe hardt, å vise at jeg fortjener en plass, sier han. 

Ivan Näsberg er tilbake fra låneoppholdet i svenske Varberg BOIS, og Nakkim ser ikke bort ifra at kompisene blir radarpar i Vålerengas midtforsvar den kommende sesongen. 

- Jeg og Ivan har vært et radarpar i lang tid, så det er veldig gledelig å ha han tilbake i Norge. Det var naturligvis også veldig kjekt å få to gode matcher sammen med han for U21-landslaget i Spania, og du skal ikke se bort ifra at det blir noen kamper sammen i Vålerenga også, avslutter han med et smil. 


Annonse fra Obos-ligaen: