Nå er det hennes tur

Vålerenga støtter årets TV-aksjon og oppfordrer alle våre supportere til å gjøre det samme.

Annonse:

Vi i Vålerenga-familien støtter TV-aksjonen som i år samler inn penger til organisasjonen CARE. Vi oppfordrer alle våre supportere om å gi et bidrag på søndag.

Saken fortsetter under videoen.


TV-aksjonen har vært gjennomført hvert år siden 1974 og er blitt en tradisjon i Norge. Aksjonen er verdens største innsamlingsaksjon målt i innsamlede midler per hode og antall frivillige.

Over 100.000 frivillige besøker over 2,3 millioner husstander og i fjor samlet Kirkens Bymisjon 257 millioner kroner. I år er det CARE som får overskuddet.

CARE er en politisk og religiøst nøytral hjelpeorganisasjon som jobber for å redde liv, bekjempe fattigdom og oppnå sosial rettferdighet. De jobber for at fattige kvinner i noen av verdens mest sårbare områder skal få tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og gjøre sin stemme hørt i samfunnet.

I tillegg til å jobbe for varig endring, gir CARE livsviktig nødhjelp til mennesker som rammes av naturkatastrofer og konflikter. CARE startet som et samarbeid mellom 22 amerikanske organisasjoner som ønsket å hjelpe Europa etter 2. verdenskrig. Mange familier i Norge fikk CARE-pakker med nødvendige varer etter krigen. I dag er CARE en global bistandsorganisasjon som jobber i 95 land.

 

Annonse fra Obos-ligaen: