- Nå er det bare å peise på!

MARBELLA: Johan Lædre Bjørdal har funnet seg godt til rette med gutta på Marbella og håper å kunne bidra på laget fra dag én.


Midtstopperen ankom treningsleiren midtveis i lørdagens treningskamp mot Dynamo Kiev. Han fikk sett den siste halvdelen av omgangen til sine nye lagkamerater, og er positiv til det som bor i gjengen. 

- Det er utrolig mange spennende unggutter her, og nå når vi i tillegg har fått inn litt rutinerte spillere også, tror jeg summen av det kan være at vi får en veldig god sesong, sier 32-åringen. 

Annonse:

Som sportssjef Jørgen Ingebrigtsen kommenterte i gårsdagens pressemelding, har midtstopperen vært på blokka til Deila & co i lang tid, og det var en av grunnene til at han valgte å komme til Vålerenga. 

- Jeg følte meg veldig ønsket av klubben, og i tillegg syns jeg det prosjektet som er her virker veldig spennende. Jeg håper å kunne bidra med det jeg kan fra dag én, og med det hjelpe Vålerenga til å ligge i toppen, sier han. 

Første mulighet for vår nye midtstopper til å vise seg frem er allerede førstkommende tirsdag når Rostov venter i oppholdets andre andre treningskamp. 

Se intervjuet med Johan øverst i saken. 

Annonse fra Eliteserien: