- Nå er det action, og det er det vi liker

Mai Madness har blitt et begrep i fotball-Norge, og det er slik Haakon Lunov ønsker å ha det. Mange kamper på få dager.

Onsdag kveld venter først Eidsvold Turn i cupen før det braker løs med årets kamp mot LSK på Intility Arena lørdag. Haakon Lunov og gutta digger at det er mange kamper, og gleder seg til oppgjørene som kommer denne uka.

Annonse:

- For å være helt ærlig: Det er jo dette som er gøy! Den dørgende kjedelige og lange pre-season vi har her i Norge - ja, det er er det som er kjedelig. Dette er action, så vi bare gleder oss, sier Lunov.

Han var selv til stede på Myhrer stadion og så hjemmelaget slå Herd 3-0 på søndag. Eidsvold Turn leder avdeling 1 i Norsk Tipping-ligaen, og i følge assistenttreneren er dette et lag som er snarlik et annet lag vi kjenner godt.

- Vi møter en gjeng som har selvtillit, som er godt organisert, spiller god offensiv fotball og minner litt om oss selv. De har gode relasjoner på sidene mellom back, kant og indreløper. Det var morsomt å se kampen deres mot Herd, sier han.

Vurderer du å ta turen til Eidsvoll for å se kampen live, anbefaler vi at du kjøper billetter her før avreise.

Og har du planer om å få plass på storkampen som venter på Intility Arena lørdag kveld, kan du like så godt sikre deg den i samme slengen. Dette gjør du her!

Se intervjuet med Haakon Lunov i vinduet under.


Annonse fra Obos-ligaen: