Motstander: Sandefjord

Vålerenga møter Sandefjord mandag kl. 16 i den siste treningskampen på Marbella. Sist lagene møttes scoret Felix Horn Myhre et avgjørende mål i 93. minutt.

Annonse:

Vålerenga har møtt Sandefjord 20 ganger i Eliteserien siden 2000. Statistikken viser 14 seiere, 3 uavgjort og 3 tap mot blåhvalene.

Laget trenes av Martí Cifuentes, som kom til Sandefjord i 2018-sesongen. 37-åringen har tidligere trent Segunda B-lagene U.E Sant Andreu og C.E L´Hospitalet i Spania, og kom til Sandefjord fra jobben som akademisjef og rekrutt-trener for AIK.

Siste møter

I sesongen 2018 vant Vålerenga 0-1 i Sandefjord etter mål av Sam Johnson.

På Intility Arena ledet Sandefjord lenge, men oppgjøret endte 2-2, etter mål av Peter Michael (89. min) og Felix Horn Myhre (93. min).

Økonomiske utfordringer

2019-sesongen i OBOS-ligaen endte med et direkte opprykk, som var klart etter nest siste serierunde og seier mot Jerv. Med nitten seiere og bare tre tap på tretti serierunder er de fortjent tilbake i det gode selskap.

Opprykket har kostet, og de har vært nødt til å skjære ned på utgiftene inn mot denne sesongen.

Vålerengas møter med Sandefjord i Eliteserien i år er onsdag 1. juli kl. 19 i Sandefjord, og den første helgen i august hjemme på Intility Arena (tid tba pga TV).

Vises på Direktesport

Vålerenga - Sandefjord vises på Direktesport kl. 16 mandag. Sendingen starter med studio i Marbella kl. 15.45, og denne prematch-sendingen deles på vår Facebook-side.

Vi oppdaterer også fortløpende fra kampen på vår Twitter-konto.

 

Annonse fra Obos-ligaen: