- Møt tidlig og syng høyt!

Klokkeklar beskjed fra supporterkoordinator Matijas Loeb.

Annonse:

Den siste finpussen gjøres på stadion før åpningshelga sparkes igang lørdag formiddag, og Matijas Loeb står og ser bort på det som blir Norges desidert råeste supportertribune. Søndagen kan ikke komme fort nok for Vålerengas supporterkoordinator. 

- Utgangspunktet vårt er at vi har Norges råeste supportere fra før av, og nå har vi klart å samle alle på samme tribune. Det kommer til å bli helt rått, sier Loeb. 

Vi står foran en helg fullspekka med begivenheter, og det starter med damenes kamp lørdag klokka 15.00. Før avspark vil det være en offisiell åpningsseremoni samt masse moro for familiene i Fanzone, før festen fortsetter på kvelden med Klanens Børst & Ball. 

På søndag starter det med tog fra parken utenfor Vålerenga Kjerke, før vi inviterer til aktiviteter i Fanzone allerede fra klokka 15.00. Vålerenga Kultur- og idrettspark er utsolgt og for første gang i historien skal 17.500 mennesker fylle stadion, da kan det være greit å være tidlig ute.  

- Det blir smekkfullt, men vi er glad i naboen og kommer til å ta godt vare på hverandre. Det er første gang det skal avvikles en fotballkamp her med så mange mennesker, så det gjelder å finne plassene sine og komme tidlig. Portene åpner to timer før kamp, og vi anbefaler folk å være inne minst en halvtime før avspark, sier Loeb. 

Se intervjuet i vinduet under: 


Annonse fra Obos-ligaen: