- Mange som er i veldig god form nå

Adam Larsen Kwarasey storspiller for Vålerenga. Nå er sisteskansen klar for å stoppe nok en serieleder på Intility Arena.

Annonse:


Regnet høljer ned i Oslo om dagen, og ute på et vått Intility-kunstgress flyter spillet bedre enn på lenge. Vålerengas sisteskanse, Adam Larsen Kwarasey har storspilt sammen med resten av laget, og nå gleder han seg til søndagens storkamp på hjemmebane. 

- Det blir en tøff kamp. Vi møter et veldig godt lag, som er i god form. Men det er vi og, så vi gleder oss, sier Larsen Kwarasey og legger til: 

- Jeg føler vi er godt med i de kampene, og har nivået inne. Det har vært veldig, veldig bra i det siste, og vi har vært gode i flere faser av spillet. Vi var ikke kjempegode mot Lillestrøm, men vi står opp og kriger og viser at vi behersker det også. 

Sisteskansen forventer at kampen mot Rosenborg blir årets tøffeste så langt, men er sikker på at gutta er klare for det. 

- Vi skal selvfølgelig være oss selv her hjemme, men må ta hensyn til at Rosenborg er et bra lag de også, og helt sikkert kommer til å ha ballen litt. Da handler det om å være tålmodig, og ikke la oss stresse av at vi kanskje ikke har ballen like mye som vi pleier, sier han. 

Se hele intervjuet øverst i saken. 

Skaff deg billetter nå

Det selges billetter i et tempo vi ikke har sett maken til tidligere i år, og langsidene forventes å selges ut om et par dager. Skal du derfor være sikker på å få plass, kan det være en idé å kjøpe billett nå. 

Dette gjør du her


Annonse fra Eliteserien: