Lad opp i Fanzone før Vålerenga - Brann

Verdensmester i triksing, fotballturneringer, uteservering, besøk av Vålerenga Ishockey og mange flotte premier å vinne er det som står på menyen i Fanzone før storkampen mot Brann søndag.

Kampen mot Brann starter klokka 20.00, men allerede fra klokka 17.30 kan du kose deg i Fanzone utenfor Intility Arena på søndag med ØST sin uteservering av mat og drikke. Klokka 18 åpner selve Fanzone med aktiviteter og ikke minst «Tippenshow»!

Verdensmester i triksing

Anders «Azun» Solum har vært freestyler i over ti år, og er tidligere verdensmester. Han har som mål å inspirere den unge generasjonen til å begynne med freestyling, og på lørdag besøker han Intility Arena og skal vise frem hva han kan gjøre med ball.

Se for eksempel denne youtubevideoen, der han gjøre FIFA 18-skills i virkeligheten...

    

Vålerenga Ishockey kommer!

Iskrigerne fra Vålerenga kommer i Fanzone for å presentere hele A-stallen. Det blir intervjuer med alle profilene og du finner ut hvordan du kan støtte hockeygutta ved å kjøpe sesongkort.

Engelsk fotball på TV

Er du av typen som også liker engelsk fotball, kan du på søndag se kampene mellom Watford og Crystal Palace (kampstart 14.30), samt Newcastle - Chelsea (kampstart 17.00) på verdens beste stadionpub, ØST.

ØST har alle rettigheter og har servering av mat og drikke både inne og ute.

Gratis vester og padder til barnelag

Synsam stiller i Fanzone, og har med seg gratis vester og padder til barnelag! Vestene passer til barn opp til ca 10 år, og du får med til hele laget når noen fra, eller aller helst hele laget kjører gratis synstest på Synsam sin stand.

Dere er velkommen allerede fra kl 17.00, og barn fra barnelag og utdeling av vester/padder blir prioritert frem til kl 18.00, men er tilgjengelig etter dette også. Uansett er det førstemann til mølla..!

Kanskje du ikke ser dommeravgjørelsene så godt som trodde? En gratis synstest er uansett smart å ta med seg på vei inn til stadion!

Konkurranser og premier

Kampsponsor Hurtigruta Carglass er som vanlig på plass med sin minigolf og sitt meget populære lykkehjul hvor du kan vinne mange premier – for eksempel fotball!

Fjordkraft deler ut Vålerenga-skjerf til alle som klarer å løse en ganske lett gåte.

Altibox og Viken Fiber stiller med sin berømte fotballdart!

Sjappa selger drakter, skjerf og annet supporterutstyr, mens Dominos Pizza og Folkets Kebab gir deg middagen.

Hos Nordavind møter du landets fremste e-sportutøvere, du kan snakke med dem, spille med dem – og kanskje også mot dem?

Hjertelig velkommen til Norges største Fanzone!


Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: