Lagtilbud fra DNB til Ullevaal-avskjed

DNB inviterer alle barne- og ungdomslag til kampen mot Tromsø mandag for bare 200 kroner for hele laget!

Mandag klokka 19 spiller vi vår aller siste Eliteserie-kamp på Ullevaal, og DNB gir alle som spiller barne- og ungdomsfotball et tilbud du ikke kan si nei til:

For påmeldingsavgift på kun 200 kroner for hele laget (inntil 20 personer inkludert lagleder/trener) kan dere dra på Ullevaal å kose dere med Eliteserie-fotball!

Alle billettinntekter som DNB får inn på Vålerengas kamper er øremerket Vålerengas sosiale profil. Til denne kampen vil påmeldingsavgiften i sin helhet gå til et veldedig formål som Vålerenga støtter.

Lagleder melder på

Lagleder/trener må melde på laget, og vil få tilsendt kvittering på billettene som en e-post.  Ta utskrift av e-posten/kvitteringen, eventuelt fremvise kvitteringen fra mobilen, og du vil få utdelt billetter i DNBs telt i Vålerengas Fanzone (utenfor inngang NIF-huset/Dråpen som ligger tett ved Ullevaal Stadion mot t-banen).

Billettene deles ut mellom klokka 17.30 og kampstart klokka 19.00, og er på Bendit Nedre. Du kan naturligvis også fremvise kvitteringen fra mobilen hvis du har den liggende der.

Bestillingsfrist mandag

Frist for påmelding er mandag 14.august klokka 12.00 - men vær rask: Kun 1.000 billetter er tilgjengelig og det er førstemann til mølla!

Velkommen på kamp og velkommen til Vål´enga

Annonse fra Eliteserien: