- Kan Deyver Vega komme til scenen for sin cha cha cha?

Markus Nakkim og Ivan Näsberg herjer i kommentatorbua på Ekeberg. Se livesendinga fra Drømmekampen her!

Herolind Shala fortsetter å imponere foran motstanderens mål, men fikk det glatte lag av ekspertkommentatorene for innsatsen under onsdagens Drømmekamp mellom Vålerenga og Bækkelaget SK.

Målscoreren fra Brann stadion sendte Vålerenga i ledelsen tidlig i oppgjøret, men Bækkelaget kom tilbake i oppgjøret like etter. Kidsa ga seg ikke før det sto 3-1, og selv VAR kunne ikke hjelpe Vålerenga denne kvelden.

Annonse:

En omdiskutert situasjon inne i boksen til Bækkelaget førte til at Deyver Vega i dommerbussen måtte i aksjon. Han meldte til hoveddommer Bård Finne at fellinga måtte sees på fra flere vinkler, og etter mye om og men pekte Finne på straffemerket.

Med åtte spillere hoppende over ballen, var det til slutt David fra G16 som fikk æren av å sette foten til kuia, men unggutten klarte ikke å overliste de 50 keeperne Bækkelaget hadde satt i mål.

Med tre i sekken andre veien, endte det dermed med en overlegen seier til hjemmelaget, og nok en gang endte Drømmekampen med tap for Vålerengas del.

Markus Nakkim og Ivan Näsberg kommenterte oppgjøret, og det er vel så underholdene å høre gutta bak mikrofonen som å se Shala sende Vålerenga i ledelsen.

Se gutta herje i videoen under (fra ca 2,5 min ut i sendinga):

Annonse fra Eliteserien: