Kampdag: Øst mot vest i Bergen!

Les deg opp før møtet med Brann og sjekk hvem Ronny Deila tar med seg over fjellet.

Annonse:

Oppgjørene mellom Vålerenga og Brann er av de store klassikerne i norsk fotball, og i kveld klokka 20.00 braker det løs i Bergen.

Siden 1948 har lagene møtt hverandre hele 90 ganger og statistikken er meget jevn, med et lite overtak til Vålerenga. 36 seire, 22 uavgjorte og 33 tap er fasiten for hovedstadslaget før oppgjøret på Brann stadion 2. påskedag.

K P
13 Stabæk 0 0
14 Start 0 0
15 Vålerenga 0 0
16 Åsane 0 0

Kveldens kamp er en del av den 4. serierunden, men begge lag spiller sin femte kamp for året, og Vålerenga står med seks poeng, mens vertene har fire.

Siste fem møter i Bergen

Som Jonatan Tollås Nation sa litt tidligere i uka: - Vi har hatt et godt tak på Brann de siste sesongene.

I fjor tok vi fire av seks mulige poeng mot bergenserne, med 0-0 i Bergen og 2-0-seier på Intility Arena. De siste fem oppgjørene på Brann stadion har endt slik:

  • 2018: Brann - Vålerenga 0-0
  • 2017: Brann - Vålerenga 0-0 
  • 2016: Brann - Vålerenga 4-1
  • 2014: Brann - Vålerenga 2-3
  • 2013: Brann - Vålerenga 3-1

Billett- og supporterinformasjon til kveldens kamp finner du her

Troppene

Både Deyver Vega og Bård Finne har et spesielt forhold til Bergen og Brann stadion, og begge er klare til kveldens kamp. Ronny Deila må klare seg uten reservekeeper Kristoffer Klaesson (ankel) og Peter Godly Michael (kne), men har ellers en skadefri og kampklar tropp og velge fra. Inn for Klaesson kommer unggutten Christoffer Bugge.

Saken fortsetter under bildet.

(Ikke på bildet, men i tropp: Christoffer Bugge)

Brann melder om at både Christian Rismark Eggen og Henrik Kjelsrud Johansen har pådratt seg småskader denne måneden og mistet kamper, men at de håper å rekke oppgjøret mot Vålerenga. Ludcinio Maregno er i likhet med Peter Godly Michael ute med kneskade. 

Vi ønsker alle våre reisende supportere riktig god tur til Bergen! For dere andre som ikke skal se kampen live er det Eurosport Norge, Dplay eller Eurosport Player som gjelder.

 

Annonse fra Obos-ligaen: