- Jeg prøver bare å gå inn i bobla mi

Aron Dønnum var frisk da han kom inn på venstrekanten til sitt første derby mot Lillestrøm, men det å tape på Åråsen var naturligvis ingen god følelse.

Annonse:


19-åringen fikk mye skryt av kommentatorene til Eurosport etter innhoppet på Åråsen lørdag kveld, og med beskjed fra benken om å bidra med energi og innlegg var det mye å ta med seg fra kampen for Dønnums del.

- Jeg prøver bare å gå inn i bobla mi og gjøre som jeg pleier å gjøre. De (trenerne red.anm) sa jeg skulle komme inn å bidra med energi og innlegg, og det føler jeg at jeg gjør. Dessverre scorer vi ikke mål og vi taper mot Lillestrøm. Det er det man sitter igjen med etter kampslutt, sier Dønnum.

Neste kamp for Vålerenga er kvartfinalen mot Rosenborg på Lerkendal, og selv om det ble tap mot LSK er det ting å bygge videre på når laget reiser nordover til Trønderlag neste søndag.

- Jeg føler at entusiasmen var bra i dag, så det er viktig å bygge videre på. I tillegg må vi fortsette å skape muligheter når vi kommer rundt på kant med backene og har mange folk i boksen. Det er der trøkket skapes i dag, avslutter Dønnum. 

Se intervjuet øverst i saken.

Annonse fra Obos-ligaen: