- Jeg er veldig spent på kampbildet

Vi tok en prat med Johannes Moesgaard og Igor Aase før helgens to kamper.

I dag tar vi dere med inn i det aller helligste for å gi dere siste nytt. Lokasjonen for dagens ENGA Live er nemlig inne i A-lagets garderobe. 

Spillerne har fått fri for å lade opp til kampen mot Strømsgodset lørdag kveld, men både assistenttrener Johannes Moesgaard og toppspillerutvikler Igor Aase har vært i gymmet for å forberede seg til sending med dos Santos og Wulf. 

Lørdag blir en viktig dag for Vålerenga. Rekruttlaget møter Bryne på bortebane i årets siste kamp i PostNord-ligaen, mens A-laget tar turen til Drammen og Marienlyst. 

Desperate

Strømsgodset ligger utsatt til på tabellen, og kommer til å krige for hvert eneste poeng de siste fire kampene. Moesgaard vet at gutta fra Drammen elsker å spille mot Vålerenga, men han og resten av troppen har lyst å revansjere det som skjedde på Intility Arena tidligere i år. 

Annonse:

- Vi har en psykologisk fordel den gangen her. Vi ønsker oss opp og frem og har muligheten til det, samtidig som Strømsgodset har ganske stort trykk på seg. De forlot stadion vår ganske høye og mørke, og faktisk litt breiale i vår, og det sitter i enda. Vi har lyst å reise dit å vise at vi er bedre enn det vi var da, sier Moesgaard. 

Reiser med en ung og sulten gjeng

For Vålerenga 2 er det kun seier som er godt nok. De må ta tre poeng borte mot Bryne samtidig som OBOS-klare Skeid må ta poeng fra Fløy-Flekkerøy. Igor Aase er sikker på at gjengen som reiser er klare for å ta kampen og satser på mye mål. 

- Vi må levere det vi har vært gode på i hele år, og det er å score mye mål. Det blir også inngangen vår til kampen. Vi reiser dit med en ung og sulten gjeng, og dette blir en utrolig fin test for de. Det å spille kamper som betyr noe, er det de liker best, avslutter Aase. 

Se hele sendinga i vinduet under: 

Annonse fra Obos-ligaen: