Start sommeren sammen med oss!

Det er meldt 20 grader og sol, ØST inviterer til et ordentlig vorspiel, og klokka sju er det toppkamp på Intility Arena.

Vårsesongen avsluttes på Intility Arena når Vålerenga tar imot Bodø/Glimt til toppkamp fredag kveld. 

Gjestene fra nord har hatt en meget god sesong og ligger på 2. plass før møtet med Oslos stolthet. Da lagene møttes i hovedstaden i vinter stakk Vålerenga av med seieren etter en forrykende 1. omgang. 

Begge lag kommer fra en overbevisende seier i forrige runde, og har selvtillit foran oppgjøret som avrunder første halvdel av Eliteserien 2019. 

Deilas gutter er i lekehumør, bare se her: 


Bli med på moroa før kamp

Det er fredag kveld, sommeren inntar hovedstaden og alt ligger til rette for en siste kveld med vennegjengen før familieforpliktelsene tar over i sommerferien.

Kampen mellom Vålerenga og Bodø/Glimt har avspark klokka 19.00, men det skjer mye før den tid.

Annonse:

Årets supportercup, Oslo Taxi Open går av stabelen på torget i timene før kamp, før "The Phantoms" får i gang sangstemmene og rockefoten med gratiskonsert på ØST. 

Som en ekstra gulrot kan vi også informere om at det i tillegg til heder og ære, vanker VIP-billetter til vinnerne av årets turnering. Hva er vel bedre enn deilig mat og noe kaldt i glasset når man har prestert på matta? 

Meld på ditt lag her

Fikk du med deg dette? 

Fredagens kampsponsor, Oslo Taxi spanderer en ekstra billett til alle med sesongkort slik at de kan ta med seg en venn. Vis frem kortet i Sjappa fra og med i dag, eller hent ut billetten i luka på fredag.

La oss fylle Norges råeste supportertribune før vi alle tar en velfortjent sommerferie! 

Her sikrer du deg billetter til toppkampen

Annonse fra Obos-ligaen: