I kø for Vallekortet

Bare i løpet av noen få timer tirsdag solgte Sjappa over hundre Vallekort.

Annonse:

Vallekortet er et kort som gjelder alle de seks kampene Vålerenga spiller i Eliteserien på ny stadion, og tirsdag startet forhåndssalget for medlemmer av Klanen, Vålerenga Fotball og Vålerenga Fotball Elite. I løpet av noen timer var det solgt over hundre kort.

Det nærmer seg utsolgt på Patriot!

— Morten Nydal

– Interessen så langt er like stor som vi hadde forventet, så dette viser at supporterne våre er mer enn klare for å sikre seg plass på den historiske høstsesongen på ny stadion, sier salgssjef privatmarked, Morten Nydal.

Vallekortet er det eneste som garanterer deg fast plass på åpningskampen på ny stadion 10. september og møtet med erkerival Brann i den andre kampen på Valle.

– Vi har solgt ut Premium-feltet, og nå nærmer det seg fullt på Patriot-feltet også. De aller beste plassene på Familiefeltet og på Hovedtribunen går også raskt unna, så vi anbefaler alle om å være tidlig ute, sier Nydal. 

Forkjøpsretten for medlemmer gjelder til og med lørdag 1. juli, og skjer kun i Sjappa. Hvert medlem kan kjøpe inntil fem Vallekort, og man kan kjøpe medlemskapet i Sjappa samtidig som man sikrer seg høstens viktigste investering.

Fra og med tirsdag 4. juli klokka 10:00 starter det åpne salget både i Sjappa og på Ticketmaster.

Les mer på vallekortet.no.

Annonse fra Obos-ligaen: