- Har mange gode opplevelser mot Brann

Og på søndag vil Jonatan Tollås Nation ha flere av de. Se ENGA Live her!


To dager før storkampen på Intility Arena var det en upåklagelig stemning både i garderoben og på feltet. Assistenttrener Johannes Moesgaard forteller om en gjeng spillere som har bra med selvtillit etter forrige helgs seier over Tromsø, og gleder seg til oppgjøret mot Brann. 

- Det hjelper å ha noen gode prestasjoner i bagen når man starter treningsukene, så frem til nå har det sett veldig bra ut. I oppgjøret mot Tromsø var det spesielt det kollektivet, og det å stå sammen som et lag i alle faser av spillet som var den store forbedringen. Det er veldig gledelig og gir en trygghet til hele gruppa, sier Moesgaard. 

Saken fortsetter under bildet. 

Jonatan Tollås Nation er klar for å trøkke til når Kristoffer Barmen og Brann kommer til Intility Arena på søndag (Foto: Heiko Junge / NTB scanpix)
Jonatan Tollås Nation er klar for å trøkke til når Kristoffer Barmen og Brann kommer til Intility Arena på søndag (Foto: Heiko Junge / NTB scanpix)

Jonatan Tollås Nation husker veldig godt fjorårets kamp mellom Vålerenga og Brann. Det var nemlig historiens første seier på Intility Arena. Midtstopperen vet hva som blir viktig når serielederen kommer på besøk til hovedstaden på søndag. 

- Som lag må vi beholde den tryggheten vi hadde mot Tromsø. Vi har fått inn gutter med mye erfaring i Abu og Erik Israelsson, og dette gir en ekstra trygghet i laget, sier han og legger til: 

- Brann er et sterkt kollektiv, og det er litt sånn maskineri over det hele. Vi må være på vårt beste for å ta de på søndag, men det har sett bra ut hele uka, og det så bra ut mot Tromsø, så vi gjør nok det, avslutter han med et smil. 

Se ENGA Live-sendinga i vinduet under: 

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: