- Har gledet meg veldig lenge

Matthias Vilhjalmsson er klar for hjemmedebut på Intility Arena.


Han måtte stå over kampen mot Bodø/Glimt forrige fredag, men fra orkesterplass fikk vår islandske spiss se et Vålerenga-lag skape mange sjanser på det som tidligere i vinter har vært et gjerrig mannskap. 

Vilhjalmsson føler laget har fått jobbet go i vinter og at veldig mye er i rute før sesongåpninga hjemme mot Mjøndalen 30. mars. 

Annonse:

- Jeg føler det kun er noen små detaljer vi må fikse nå. Vi har jobbet knallhardt, spilt mange treningskamper, vært i styrkerommet og fått veldig god oppfølging. Jeg tror vi er i god rute, men det gjenstår å se, smiler han. 

Før seriepremieren skal Matti få sin første kamp på Intility Arena i morgen, fredag når Tromsø gjester hovedstaden, og det er noe han har sett frem til en god stund. 

- Jeg gleder meg veldig og har gjort det lenge. Det er en veldig fin stadion, og selv om det selvfølgelig blir bedre med seriekamper er det godt å få følt ordentlig på kunstgresset i de treningskampene vi får her, avslutter han. 

Oppgjøret mot Tromsø har avspark klokka 16.00. Har du planer om å ta turen til Intility Arena er du hjertelig velkommen til å benytte inngang 1 og hovedtribunen. Alle barn under 18 år og de med sesongkort i 2019 kommer gratis inn. Øvrige billetter koster kroner 100,- 

Sjappa holder åpent til 17.00 og kan friste med både sesongkort og nytt supporterutstyr til den kommende sesongen. 

Sesongkort 2019

Se intervjuet med Matti øverst i saken. 

Annonse fra Obos-ligaen: