Fotballfest i Fanzone før Rosenborg-kampen!

Konkurranser, fotball, nystekte vafler og mye moro. Det får du i Fanzone før kampen mot Rosenborg på søndag.


Vålerenga byr opp til fotballfest på Ullevaal Stadion med Vålerenga mot Rosenborg som rosinen i pølsa klokka 20. Men allerede fra klokka 18 er det full fest utenfor stadion i Vålerenga Fanzone!

Les mer om Fanzone her

Mange aktiviteter – mange premier!

Kampsponsor DNB deler ut lagbillettene sine i en egen Vipps-vogn plassert midt i Fanzone.

Annonse:

Mens du er der kan alle teste fotballferdighetene i Coca Cola shootout. Treffer du blinken på målet vinner du drikkeflasker eller fotballer levert av DNB!

Fjordkraft kommer med et lykkehjul med premier som varierer fra gratis strøm og kampbilletter til nøkkelknipper og kortstokker – i tillegg til at alle kan sikre seg Norges beste strømavtale. Alt er naturligvis helt gratis å være med på!

Sjappa stiller selvfølgelig opp med Sjappebilen sin hvor du får kjøpt alt fra skjerf og caps til årets nye drakt, mens Vålerenga «Henger´n» 2006 selger nystekte vafler og kaker i dugnadskiosken.

Har du ikke kjøpt kampbillett ennå? Unngå kø i billettlukene og kjøp på ticketmaster.no

Møt profiler!

Når man inviterer til fest må man også ha kjendiser! Freddy dos Santos tar med seg en A-lagsspiller som ikke er i kamptroppen, inn i Fanzone cirka en time før kampstart. 

Barnas favoritt, maskoten «Tippen», er naturligvis fast gjest.

Midt i det hele skal Vestby, Siggerud og Romsås spille DNB Minicup i Vålerenga Fanzone. Se framtidas spillere leke seg med ballen foran nasjonalarenaen!

Dette vil du ikke gå glipp av, så legg turen ekstra tidlig på Ullevaal Stadion og bli med på fotballfest før fotballfesten!

Kampbillettene kjøper du på ticketmaster.no

Annonse fra Obos-ligaen: