Før bortekampen mot Bodø/Glimt

Sjekk status før Vålerengas kamp på Aspmyra her.

Historisk sett ender oppgjørene mot Bodø/Glimt oftest med poengdeling, men vi vet at det ikke er målet for søndagens kamp på Aspmyra. Ronny Deila og gutta vil avslutte årets bortesesong på en god måte og går for å ta med seg tre poeng hjem til hovedstaden.  

Annonse:

Vålerenga ligger for øyeblikket på 8. plass med 38 poeng, mens Bodø/Glimt innehar 11. plassen med 30 poeng. Søndagens verter har gått syv kamper uten seier, der de tre siste har endt uavgjort. 

For Vålerengas del kom siste seier i hjemmemøte med Kjetil Rekdals IK Start. 

Horn Myhre med suser i vinje

I vårens oppgjør var det laget fra nord som åpna scoringskontoen først, da Amor Layoni heada gjestene i ledelsen etter 21 minutter. Magnus Lekven skapte balanse i regnskapet med utligninga åtte minutter senere før Felix Horn Myhre sendte Vålerenga til himmels etter pause.  

2-1-ledelsen holdt seg helt til det 84. spilleminutt. Da dukka Martin Bjørnbak opp på bakre stolpe og sørga for at bodøværingene fikk med seg ett poeng tilbake til Aspmyra. 

Inviterer til folkekamp

Kampen mot Vålerenga er årets siste hjemmekamp for Bodø/Glimts del, og gjengen fra nord byr på både gratis kampbillett, buss og parkering til alle som vil på stadion denne søndagen. Det er en viktig kamp for vertens del med tanke på tabellplassering. 

Selv om inngangen er gratis, trenger du allikevel billett. Den kan du sikre deg her, eller ta turen innom administrasjonen før kamp. 

Vi vet at det er flere Vålerenga-supportere som skal ta toget til Bodø, og vi ønsker alle sammen en fin tur til årets siste bortekamp! 

Se sammendraget av vårkampen mellom Vålerenga og Bodø/Glimt i videoen under: 


Annonse fra Obos-ligaen: