- Fikk beskjed om å slippe meg løs og spille som jeg pleier

MARBELLA: Odin Thiago Holm fikk debuten sin for Vålerenga i onsdagens treningskamp, og unggutten gjorde sine saker godt på venstrekanten.


En drøy uke har gått siden Odin Thiago Holm møtte resten av Vålerenga-troppen på Gardermoen før avreise til Marbella. 16-åringen var da klar for sin første treningsleir med nye lagkamerater, og onsdag kveld fikk han debuten sin for A-laget i treningskampen mot Kongsvinger. 

Lekker assist

Han har imponert på trening med fantastiske ferdigheter, og en halvtime ut i oppgjøret mot OBOS-ligalaget gjorde han akkurat som han ville. Unggutten brøyt en pasning, dro seg forbi backen sin og chippa ballen på bakre stolpe. Der venta Fitim Azemi og stanga Vålerenga i ledelsen. 

Annonse:

Før kampen hadde trenerne bedt han om å gjøre som han pleier og ha det gøy. Det så det ut til at han gjorde. 

- Det var gøy å få komme ut å kjenne litt på nivået og spille sammen med nye lagkamerater. Nå er første kamp unnagjort, så nå blir det bare artigere fremover, sa han etter debuten. 

Møter England, Frankrike og Brasil

Torsdag formiddag setter Thiago Holm seg på flyet fra Marbella til St. Georges i England. Der skal han møte resten av troppen til det norske G16-landslaget for å spille UEFA Development-turnering i perioden 15. – 21. februar. 

- Det blir nok litt nivåforskjell å komme dit, men det er godt å ha treningsleiren med Vålerenga i beina. Jeg ser frem til å spille de kampene der, sier unggutten. 

Slik spilles kampene i England 

17. februar klokken 15.00: England - Norge
19. februar klokken 15.00: Brasil - Norge
21. februar klokken 11.30: Frankrike - Norge

Vi gratulerer Odin med debut og ønsker han lykke til i England!

Annonse fra Obos-ligaen: