Fem på rad?

Vålerenga har vunnet sine fire siste treningskamper. Sjekk hvem Deila & co har valgt fra start mot Strømsgodset.

I dag klokka 13.15 er det duka for ny treningskamp når Vålerenga får besøk av Godset fra Drammen. Deilas menn kan skilte med fire seire på rad, og viser gode takter før alvoret starter i slutten av måneden. 

Annonse:

Bård Finne har putta jevnt og trutt i oppkjøringa, og etter å ha starta på benken mot Bodø/Glimt forrige fredag, er kantspilleren tilbake i elleveren mot laget fra elvebyen. 

Herolind Shala har virkelig funnet seg til rette i hovedstaden, og scora i sin tredje kamp på rad forrige uke. Når det gjelder Chidera Ejuke, så holder han ikke bare lekestue på kanten, han klinker også kula i krysset når anledningen byr seg. 

Oppgjøret mot Strømsgodset har avspark klokka 13.15 og er den perfekte starten på helga. Har du allerede satt deg i bilen og er på vei til fjells, ser du kampen på Eurosport Player eller Eurosport Norge. 

Alle med sesongkort i 2019 og barn under 18 år kommer gratis inn. Øvrige billetter koster kroner 100,- og kjøpes ved inngang 1. Sjappa er åpen og hjelper deg med sesongkort hvis du ikke allerede har sikra deg fast plass på Intility Arena i år. 

Sesongkort 2019 kjøper du her

Reserver

  • Ivan Näsberg, Markus Nakkim, Felix Horn Myhre, Sakarias Opsahl, Aron Dønnum, Oskar Opsahl, Leo Cornic, Fitim Azemi

Annonse fra Obos-ligaen: