Exit for Klaesson og Norge U19

Norge tapte 1-0 for Frankrike i U19-EM og er dermed utslått av mesterskapet.

De norske gutta måtte slå gruppevinner Frankrike etter to uavgjorte kamper, men tross mange digre sjanser, ble det tap søndag kveld. Kristoffer Klaesson var eneste representant i den norske troppen, og slapp bare inn to mål i EM som ble spilt i den armenske hovedstaden Jerevan.

I den første omgangen trillet franskmennene ballen, men det var Norge som skapte de største sjansene. Muligens ble de snytt for et straffespark, og mulig krysset ballen mållinja, men dommeren vinket begge situasjonene videre, og det sto 0-0 ved pause.

Saken fortsetter under bildet.

kristoffer klaesson norge U19 Frankrike 2

Andreomgangen var nokså lik den første med fransk ballspill og norske sjanser. Etter en drøy time falt imidlertid avgjørelsen da en fransk spiller avsluttet knallhardt fra kort hold, og Klaesson måtte se ballen gå i nettmaskene.

De norske gutta hadde enorme sjanser til å utligne, samtidig som Klaesson holdt laget inne i kampen med en rekke fantastiske redninger, men flere mål ble det ikke.

Dermed reiser de norske gutta hjem med to poeng og 1-2 i målforskjell. Gruppevinner Frankrike endte med full pott, ni poeng og 5-0 i målforskjell, mens Irland tar følge med fire poeng og 3-3 i målforskjell.

Alle foto: Hakob Berberyan.