- Et stort steg i riktig retning

MARBELLA: Johannes Moesgaard var godt fornøyd med det gutta leverte mot russiske Rostov tirsdag kveld.


Med to debutanter som kom godt ifra sine første minutter i Vålerenga-drakt, en spiss som åpna målkontoen og et sterkt kollektiv er noe av det assistenttrener Johannes Moesgaard sitter igjen med etter tirsdagens treningskamp på Marbella. 

Annonse:

- Det var en god fotballkamp fra vår side, egentlig fra start til slutt med veldig få unntak. Det var mye mer energi og trøkk i spillet vårt, vi var fremoverretta og vi hadde spillere som virkelig ønsket å vise seg frem, sier han. 

Konkurransen om plassene på laget er større enn på svært lenge, og det gjør selvsagt noe med både gruppa og kvaliteten på feltet. 

- Gjengen vi har her nå er kompetativ. Det er en stor gruppe med masse kvaliteter. alt fra unge og fremadstormende til eldre og mer rutinerte. Vi har fått inn den miksen vi har ønsket oss, og er klare for å skape en kjempegjeng som skal stå sammen i 30 fotballkamper. 

Klokka 16.30 i dag møter vi Kongsvinger til nok en kamp her på Marbella. Da er det elleve nye som får sjansen fra start og Moesgaard både håper og forventer at de viser seg frem. 

Se hele intervjuet med Johannes øverst i saken. 

Annonse fra Obos-ligaen: