- Et steg på veien mot å bli best mulig

Vålerenga har inngått samarbeid med Smartfish, næringsdrikker som får gutta våre til å restituere best mulig etter trening og kamp.


Søndag kveld tok Brede Csiszar seriegull med Vålerenga Hockey i Stjernehallen, og tirsdag formiddag var han på plass på Intility Arena for å signere samarbeidsavtale mellom Vålerenga Fotball Elite og Smartfish. 

Stort potensial

Smartfish har en avansert teknologiplatform som utvikler Omega-3-forsterkede, juicebaserte drikker og emulsjoner til blant andre toppidrettsutøvere. 

Som den ekte Vålerenga-gutten han er, syns Brede Csiszar det er veldig kjekt å komme inn som partner i klubben, og tror begge kan dra god nytte av hverandre de neste to årene. 

Annonse:

- Vi har jobba et par år med Vålerenga i litt mindre grad, og er veldig glad for at vi endelig fikk til en avtale som gjør at vi kan ha større fokus her i to år. Det er et veldig stort potensiale for Smartfish i Vålerenga, men også et stort potensial for Vålerenga i Smartfish, sier Csiszar. 

Vålerengas fysioterapeut, Petter Øren har fått et ekstra ansvar for guttas ernæring i Vålerenga denne sesongen, og 31-åringen sier næringsdrikker er svært viktig for å være best mulig rusta til både trening og kamp. 

- Når vi spiller kamper tett eller bare skal gjennomføre gode treningsøkter, trenger vi en høykvalitets næringsdrikk, og Smartfish har disse næringene som vi har behov for i en fin pakke, sier Øren. 

God forskning

En av de tingene som gjør at Øren ønsket å inngå et større samarbeid med Smartfish, er mulighetene som ligger der for å utvikle oss.   

- Vi velger ikke partner bare på grunn av produktet, men også potensialet som ligger der med tanke på å utvikle oss videre. Smarfish er fremtidsretta og har vært veldig på rundt forskning av eget produkt. De vet at det de leverer er bra, og har også et veldig nært samarbeid med Tottenham som vi kan dra nytte av, sier Øren og fortsetter: 

- Vi kan utveksle erfaringer med en klubb som har et veldig tett kampprogram, og som kan gi tips om hvordan vi skal være best rusta i de hektiske periodene vi har, avslutter Øren. 

Vi ønsker Smartfish velkommen som partner!

Se intervjuet med Brede og Petter øverst i saken. 

Annonse fra Obos-ligaen: