Endelig er dagen her! Dette skjer i dag

Her får du alt du trenger å vite om hva som skjer i dag. Dagens motto: Møt opp tidlig – gå inn tidlig – ta med tre poeng!

Etter 104 år er ventetida for gutta over også – vi skal spille vår første ordentlige hjemmekamp! Over 3.500 så Vålerenga vinne åpningskampen i Toppserien i går – i dag kommer det fem ganger så mange tilskuere så her får du viktig informasjon om hva som skjer på denne historiske dagen.

Tog fra Kjerka

Klokka 13.00 inviterer Vålerenga menighet til egen «Familie-takkegudstjeneste» i Vålerenga Kjerke, i anledning stadionåpninga. Klokka 14.00 blir det felles tog opp til stadion anført av skolekorpset og Vålerenga Janitsjar. Her blir det cupfinalestemning!

Norges største Fanzone

Fra klokka 15.00 åpner Fanzone på torget utenfor Supportertribunen. Her får du en rekke morsomme aktiviteter for barna, fire «foodtrucks» kommer for å servere mat, mens Klanspuben «ØST» serverer leskende drikke for de voksne fra klokka 12. I hjertet av Fanzone spilles det 3-mot-3-fotball i OBS Bygg-minicup hvor KFUM, som har vært samarbeidsklubben til Vålerenga denne uka, mot Tune IL fra Sarpsborg og våre egne Vålerenga «Storm» Gutter 2009.

I DNBs Vipps-kiosker får du kjøpt boller for 1,- med Vipps-appen. Samme app kan du bruke i samtlige 14 kiosker inne på stadion for å snike i køa! Sjappa er selvsagt åpen også, fra klokka 13.

Se Eliteseriens promovideo av Fanzone her (saken fortsetter under videoen):


Slik finner du fram

For mange er Valle et nytt bekjentskap så vi har samlet all informasjon om hvordan man kommer seg til stadion på denne siden. Vi anbefaler på det sterkeste å reise kollektivt, men hvis du må ta bilen, kan du kjøpe parkeringsplass rett utenfor stadion. Parkeringsplassen kan du kjøpe hos Ticketmaster her. MC koster 100 kroner og betales på stedet, mens handikapparkering er gratis.

Møt opp tidlig – gå inn tidlig

Skal du være tidlig ute på én kamp i livet, er dette kampen å gjøre det på. Det vil være en rekke tilbud og aktiviteter i timene før kampen utenfor stadion som bør falle i smak hos de aller, aller fleste.

Men viktigst av alt: Gå inn tidlig!

Stadionportene åpner klokka 16.00, og cirka 17.10 kommer Vålerengas spillere ut til oppvarming. Fra 17.30 starter det offisielle programmet, inkludert «Vålerenga Kjerke» i sin helhet. Kampen er helt utsolgt og det blir trangt om plassen. Gjennom å logge på vårt WiFi-nett @fotball får du gratis internett, og kan se både livevideo og høydepunkter på mobilen din selv når kampen er i gang!

Så dropp den siste pilsen, gå inn så tidlig som mulig så du ikke går glipp av verken Kjerka, tifoen eller avsparket i Vålerengas aller første kamp i Eliteserien på nytt stadion!

Litt om tribunene:

Supportertribunen – Her kommer det 4.500 stående, syngende supportere. Gå inn tidlig, finn din plass (Klanen har laget en enkel oversikt om hvor du hører hjemme her), og husk at dette blir intimt. Det går 1,5 stående på hvert sete så her står man skulder til skulder over hele tribunen. Det er også en ståtribune, så la setene være fastmonterte i oppreist stilling.

Patriot-feltet på Vålerengatribunen: Dette er en sittetribune – ikke en ståtribune. Vær snill med våre frivillige verter og respekter dette.

Nordtribunen – Dette er en unummerert sittetribune som er utsolgt. Du vil med andre ord få noen ved siden av deg, så trekk sammen allerede når du setter deg ned.  

Dette er en historisk dag i Vålerengens Idrettsforening, og vi ønsker nettopp deg hjertelig velkommen hjem!

Annonse fra Eliteserien: