En stor takk!

Kampanje for Fritidserklæringen ble sparket i gang på Haugerud i Oslo.

Mandag denne uka fikk G14-laget til Haugerud IF besøk. Daniel Fredheim Holm og Freddy dos Santos dukket opp på trening i det som tilsynelatende skulle være en innspilling av en reklamefilm, men den egentlige grunnen var at de skulle hedre lagets trener, Martin Keul. 


Keul har vært trener for flere lag i klubben, og har blitt nominert på kampanjesiden www.enstortakk.no av foreldrelagleder Sigmund. 

Dette er en helt enkel kampanje hvor man rett og slett skal gi en takk til mennesker, kommuner og organisasjoner som gjøre noe utover det som er forventet av dem. Hensikten er å fremme Fritidserklæringen.

Ble rørt

– Jeg må innrømme at stemmen ble litt grumsete et øyeblikk. Gutta på laget har virkelig satset, og gitt mye av seg selv det siste halve året. Jeg er utrolig takknemlig som får lov til å være en del av en gruppe som skaper resultater hver eneste dag, sier Keul. 

Annonse:

Freddy dos Santos hadde ingen problemer med å rette en takk til treneren fra Haugerud.

– Martin er et forbilde, ikke bare på Haugerud eller i Oslo, men generelt. Det ser man med en gang man tar en tur opp på treningsfeltet på Haugerud. Samtidig vet vi at det finnes tusenvis av frivillige som Martin rundt om i Norge. Uten slike person faller norsk idrett, kultur og generelt organisasjonsliv helt sammen, sier dos Santos. 

Kjempeinnsats for Haugerud-ungdom

Kampanjen går i utgangspunktet ut på at man skal få en takk på Facebook fra en av ambassadørene på nettsiden enstortakk.no, men da muligheten bød seg for Vålerenga fikk de lyst til å overraske Martin.

– Dette var veldig overraskende, veldig hyggelig og ikke minst veldig stort. Dette er og to spillere jeg ser opp til, og da blir det jo veldig fint at de stikker innom på denne måten. Ikke minst det at Sigmund hadde nominert meg inn på den måten rørte meg veldig, sier Keul.

Gode resultater i tillegg

Når man får en trener som tar ungdommene på alvor, som stiller krav, som kommuniserer på en god måte - og i tillegg har en talentfull gruppe med spillere rundt seg – så er forutsetningene for å få til gode resultater så definitivt til stede.

Treneren tok over laget i høst, og selv om denne gruppa med gutter alltid har vært bra – så har resultatene denne sesongen vært spesielt gode. For bare noen uker siden slo de Vålerenga Fotballs G14-elitelag.

Martin på sin side er egentlig ikke opptatt av resultatene, men heller at fotball skal være et sunt og godt tilbud lengst mulig. Men det er klart det hjelper å være god!

– Dette er en rå gjeng. De har fokus på de riktige tingene, og som tåler å bli stilt krav til. Ungdom med masse humør, energi og intensitet. Min oppgave som trener er jo å legge forholdene til rette for at de tar det ut på fotballbanen, og ikke blir fristet til å bruke energien på andre områder, sier Haugeruds G14-trener

Vet du om noen som fortjener en stor takk for sin frivillige innsats? Nominer inn frivillige på www.enstortakk.no

Se video fra da Freddy og Daniel overraska Martin øverst i saken. 

Annonse fra Obos-ligaen: