- En hardtarbeidende og tøff målscorer

Ronny Deila prøvde å hente Fitim Azemi før sesongen, men da dro 25-åringen til Israel. Nå derimot, er spissen på plass der han hører hjemme!

Fitim Azemi hadde sin første økt med nye lagkamerater lørdag formiddag. Spissen har vært en ettertrakta mann, men det var Ronny Deila og Vålerenga som sikra seg underskriften til 25-åringen. 

Han passer veldig godt inn i måten vi ønsker å spille på. Vi trenger mer kraft inn i laget, og det kan han representere.

— Ronny Deila

- Vi ville ha han før han dro til Israel også, men klarte ikke å konkurrere med de når det kom til økonomien og sikkert det at han hadde lyst å prøve seg ute. Nå er han på plass her, og det er vi veldig glad for, sier Deila og legger til: 

- Han er en veldig ernergisk spiller, hardtarbeidende og tøff i boksen, og så scorer han mål da, det er en viktig ting, smiler han. 

Spissen kan allerede få sin debut i Vålerengas siste eliteseriekamp på Ullevaal Stadion, når Tromsø kommer på besøk mandag kveld. Deila har sett "gutan" i aksjon flere ganger denne sesongen, og syns de har fått dårlig betalt med tanke på prestasjonen de har levert. 

Fitim Azemi på sin første Vålerenga-trening (Foto: VIF Media)
Fitim Azemi på sin første Vålerenga-trening (Foto: VIF Media)

- Vi møter et lag som har vært veldig uheldig etter at de skifta trener.

De har hatt to kamper der de har vært klart best, blant annet i cupkampen på Åråsen på onsdag der de vant sjansestatistikken 6-2. Tromsø er sultne på poeng, de er i framgang, så vi må være på stasjonen. 

Se hele intervjuet og få med deg Deilas oppfordring til slutt: 


Annonse fra Eliteserien: