- En hardtarbeidende og tøff målscorer

Ronny Deila prøvde å hente Fitim Azemi før sesongen, men da dro 25-åringen til Israel. Nå derimot, er spissen på plass der han hører hjemme!

Annonse:

Fitim Azemi hadde sin første økt med nye lagkamerater lørdag formiddag. Spissen har vært en ettertrakta mann, men det var Ronny Deila og Vålerenga som sikra seg underskriften til 25-åringen. 

Han passer veldig godt inn i måten vi ønsker å spille på. Vi trenger mer kraft inn i laget, og det kan han representere.

— Ronny Deila

- Vi ville ha han før han dro til Israel også, men klarte ikke å konkurrere med de når det kom til økonomien og sikkert det at han hadde lyst å prøve seg ute. Nå er han på plass her, og det er vi veldig glad for, sier Deila og legger til: 

- Han er en veldig ernergisk spiller, hardtarbeidende og tøff i boksen, og så scorer han mål da, det er en viktig ting, smiler han. 

Spissen kan allerede få sin debut i Vålerengas siste eliteseriekamp på Ullevaal Stadion, når Tromsø kommer på besøk mandag kveld. Deila har sett "gutan" i aksjon flere ganger denne sesongen, og syns de har fått dårlig betalt med tanke på prestasjonen de har levert. 

- Vi møter et lag som har vært veldig uheldig etter at de skifta trener.

De har hatt to kamper der de har vært klart best, blant annet i cupkampen på Åråsen på onsdag der de vant sjansestatistikken 6-2. Tromsø er sultne på poeng, de er i framgang, så vi må være på stasjonen. 

Se hele intervjuet og få med deg Deilas oppfordring til slutt: 


Annonse fra Obos-ligaen: