- En drøm som går i oppfyllelse

Høsten 2005 fikk daværende styrelder i Vålerenga Fotball, Odd Skarheim i oppdrag å jobbe med stadionprosjektet. Nå, 12 år senere står bygget ferdig.


I februar 2006 ble Skarheim valgt til ny styreleder i Vålerenga Fotball, og i sin styrelederperiode i klubben 2006-2012 – ledet Skarheim også stadionprosjektet i sine seks første år. Da også som styreleder i Vålerenga kultur- og idrettspark. 

Lørdag var han, og alle andre som har betydd mye for at vi i dag har vårt aller første hjem, tilstede på den offisielle åpninga i kantina på Vålerenga Kultur- og idrettspark. 

- Det å stå her i dag er en drøm som går i oppfyllelse. Det er ikke noen tvil om at det har vært mange harde slag på veien, men det er mange som har stått på for å få dette til. Alt fra Klanen, ansatte, styret, kommunen. Det har rett og slett vært et kjempesamarbeid, sier Skarheim og legger til: 

- Det er en enorm mulighet for Vålerenga, men det er også viktig å forvalte det på en god måte. Det er 400 millioner i gjeld som skal håndteres slik at det blir en muskel og ikke en møllestein rundt halsen. 

Skarheim og de 3540 andre som var tilstede på den historiske åpningskampen fikk se damelaget til Vålerenga sette standarden ute på gressmatta og sørge for en fantastisk start på en ny æra for klubben i vårt hjerte. 

Se intervjuet med Odd Skarheim øverst i saken. 

Annonse fra Eliteserien: