Dønnum scora i landslagsdebuten

Vålerengas tekniker fikk sin første kamp med flagget på brystet.

Aron Dønnum er i disse dager på sin første landslagssamling, og sammen med Leo Cornic og Oskar Opsahl er gutta samla i Marbella med resten av det norske U21-landslaget. 

Alle tre fikk debuten sin i fredagens kamp mot Finland, og for Dønnum ble det også scoring. Etter 21 minutter på banen reduserte han for Norge, i en kamp der Finland var flere hakk bedre enn det nykomponerte norske mannskapet. 

Annonse:

Finnene leda 3-0 til pause og økte til 5-0 i andreomgang før Noah Holm reduserte to ganger for Norge. Dønnum satte inn sitt første landslagsmål og Norges tredje i kampen etter 81 minutter, men Finland hadde siste spark på ballen og fastsatte sluttresultatet til 8-3 på overtid. 

Hele elleve spillere fikk debuten sin for U21-landslaget fredag kveld, og trener Terje Skjeldestad sa følgende til fotball.no etter oppgjøret: 

- Finland var veldig effektive. Gutta sto på, de kriget og jobbet hardt, men vi henger ikke helt sammen som lag på dette nivået. I dag ble det brutalt, men dette er en ny gjeng som skal lære å takle U21-nivået. 

Både Dønnum og Opsahl kom inn etter 61 minutter, mens Leo Cornic fikk de siste fem. 

Allerede lørdag venter en ny kamp for det norske laget når Russland er motstandere i Marbella. 

Vi gratulerer gutta våre med debuten for Norges U21-landslag og ønsker lykke til videre på samling! 

Annonse fra Obos-ligaen: