DNB inviterer til storkamp mot Rosenborg!

Vålerengas generalsponsor, DNB, inviterer alle aldersbestemte lag i Oslo og omegn til gratis fotballopplevelse på Ullevaal Stadion!

Vålerenga møter de regjerende serie- og cupmesterne Rosenborg til «Supersøndag» på Ullevaal Stadion søndag 28. mai klokka 20, og DNB inviterer til fest for alle fotballinteresserte gutter og jenter.

Det er kun trener/lagleder som kan bestille billetter på vegne av laget, og det er satt av 20 billetter til hvert lag - inkludert trener/lagleder.

Billettene er på Bendit-tribunen, og kan bestilles her

Videoen er ikke tilgjengelig.

Vinn VIP-opplevelse!

I samarbeid med Vålerenga vil DNB trekke ut ett guttelag og ett jentelag som vil få en ekte VIP-opplevelse inkludert VIP-seter, mat og drikke, samt møte med spillerne i «Players Lounge» etter kamp.

Dette vil være en overraskelse og de heldige lagene kontaktes 1 uke i forkant av kampen.

Som om ikke det var nok vil DNB også trekke ut tre lag som spiller «Fanzone-kampen» med 3 mot 3- gatefotball i Vålerenga Fanzone før kamp og også de får møte spillerne i «Players Lounge» etter kamp.Disse vil bli trukket ut av de første lagene som melder seg på!

Åpent for alle!

Billetter til foreldre/foresatte, og andre som vil være med på kampen, kan kjøpes ved å bruke denne linken: http://vifsesongkort.no/dnb.

Linken kan sendes videre til alle som vil være med, og de kan bestille hver for seg.

DNB og Vålerenga vil så langt som mulig sørge for at disse billettene (kr 200,-) vil være på samme tribune som lagene, slik at dere kan sitte sammen.

DNB og Vålerenga ønsker alle velkommen til en spennende og hyggelig fotballopplevelse på Ullevaal!

Annonse fra Eliteserien: