Disse stedene får Engaland-besøk i høst

Vi fyller opp Vålerenga-bussen med 20 spillere, Tippenshow, gamle Vålerenga-helter, EngaLive og partnere og møter barn, ungdom og voksne i og rundt Oslo gjennom hele høsten.

Annonse:

Engaland startet med vellykkede piloter hos KFUM Oslo, Bøler, Follo, Høybråten/Stovner og Klemetsrud i fjor. I år er konseptet utvidet, og vi inviterer til 1000 fotballopplevelser når vi reiser ut med full scene, barnetrening og drømmekamp med og mot våre beste spillere, vårt forrykende Tippenshow og alt annet som følger med når Vål’enga kommer på besøk.

Alle er velkommen på Engaland-arrangementene og til å delta på alle aktivitetene vi har. Dette arrangeres i samarbeid mellom Vålerenga og en eller flere klubber vi besøker og er særskilt invitert.

Vi gleder oss til å komme på besøk og spre fotballglede med Vålerenga!

— Morten Nydal, Engaland-sjef

Allerede har vi arrangert fullskala Engaland på Intility Arena, hos Ski Fotball, Bjørndal IF, Nesøya IL og KFUM i år, og nå er resten av stedene for 2018 klare.

Saken fortsetter under bildet. 

Jonatan Tollås Nation holder foredrag om Vålerenga Mot Rasisme under Engaland på Ski (Foto: Cato Ingebrigtsen)
Jonatan Tollås Nation holder foredrag om Vålerenga Mot Rasisme under Engaland på Ski (Foto: Cato Ingebrigtsen)

Fotballskolebesøk

Under skoleferien tar også Engaland-turneen en pause, men Vålerenga tar naturligvis ikke fri fra besøk rundt omkring i Oslo. I uke 33 planlegger vi et titalls besøk på fotballskoler i distriktet.

Vi har booket opp de fleste besøkene allerede, men har noen åpninger hvis det er ønsker fra klubber og andre for besøk av Vålerenga-spillere på fotballskoler. Klubber kan kontakte morten.nydal@vif.no og vise sin interesse!

Haugerud – Groruddalen

Dagen etter at skolen er i gang igjen ruller Vålerenga-bussen nok en gang ut av Intility Arena. Tirsdag 21. august er det Haugerud som arrangerer Engaland sammen med oss.

- Groruddalen er virkelig Engaland. Her er det allerede mange Vålerenga-supportere, det viser også interessen rundt cupkampene mot Årvoll og Grorud. Nå gleder vi oss til å besøke Haugerud, som er en klubb som gjør en kjempejobb i breddefotballen i Oslo, sier Nydal.

Engaland på Haugerud er en del av oppkjøringen til storkampen mot Brann påfølgende helg.

Nordstrand – Oslo Sør

Tirsdag 11. september går turen til Niffen! Nordstrand er en av Norges eldste idrettsforeninger, stiftet i 1891 som Freidig, og har en kongepokal i fotball som Grane Nordstrand helt tilbake i 1902. Nå leder Vålerenga-legenden Thomas Holm a-laget i 4. divisjon, for klubben som i dag er en stor og viktig breddeklubb i byen vår.

- Vålerenga står sterkt i Oslo sør, og da er det naturlig å kjøre Engaland her. Thomas har vært veldig tydelig på at vi er svært velkommen på Niffen, og vi gleder oss til å lage fotballfest sammen med Nordstrand, sier Nydal.

England på Nordstrand er en del av oppkjøringen til Rosenborgs første seriebesøk på Intility Arena påfølgende helg.

Saken fortsetter under bildet. 

Alle spillerne blir introdusert for barna før fotballtreninga begynner (Foto: Cato Ingebrigtsen)
Alle spillerne blir introdusert for barna før fotballtreninga begynner (Foto: Cato Ingebrigtsen)

Reinsvoll – Oslos omegn

Tirsdag 25. september er det 100-årsjubilanten Reinsvoll på Toten som får sitt Engaland. Dette blir årets langtur i Engaland-sammenheng, og er en klar og endelig anerkjennelse av at mange av bønda liker oss!

- Det er ingen klubber som har vært mer ivrige på å få besøk av Vålerenga enn Reinsvoll. De opprettet egen arrangementskomite allerede før jul, og har vist en voldsom glede og interesse for Engaland-besøk fra hovedstaden. Jeg tror vi kan forvente langt over 1000 deltagere - «ælle kjæm!» som de sier der oppe, smiler Engaland-sjefen.

Totningene planlegger å sette opp en rekke busser til påfølgende helgs kamp mot Start på Intility Arena.

Abildsø – Østensjø

Tirsdag 16. oktober er vi tilbake i Oslo, nærmere bestemt hos Abildsø. Breddeklubben har gjennom tidene hatt mange og tette bånd til Vålerenga, og nå gleder vi oss til å besøke klubben med de grønne draktene.

Engaland på Abildsø er oppladning til hjemmekampen mot Kristiansund.

HSV – Hølen, Son og Vestby

Vår samarbeidsklubb HSV får årets nest siste Engaland-besøk. Tirsdag 30. oktober tar vi Vålerenga-bussen sørover, og arrangerer sammen med HSV Fotball. Dette er en stor fotballklubb med over 750 aktive fotballspillere og 250 fantastiske ledere fordelt på nærmere 75 lag.

Engaland HSV er oppladning til årets nest siste hjemmekamp mot Sarpsborg 08.

Lille Tøyen

Tirsdag 20. november (foreløpig dato) avslutter vi årets Engaland-turne med Lille Tøyen. Det kommer endelig nytt kunstgress på Caltexløkka, og vi gleder oss til å arrangere Engaland sammen med våre naboer, som får mye aktivitet ut av trange ressurser i området rundt Tøyen, Hasle og Ensjø.

Kampen er oppladning til årets siste serierunde, oppgjø mot Ranheim søndag 25/11 kl 18:00.

Se video fra da Engaland besøkte Ski idrettspark: 


Annonse fra Eliteserien: