- Det var fullstendig overtenning

Bård Finne stakk av med seieren i to av dagens tre konkurranser på trening. Se intervju og hele spillsekvensen her.


Det kjempes ofte om poeng på treningsfeltet, både i spillsekvenser og i andre konkurranseformer. Onsdagens økt besto av tre ulike konkurranser (possession, spill 5v5 og en avslutningsøvelse). 

Annonse:

Bård Finne var både på det rosa vinnerlaget i spillsekvensen, og sammen med Aron Dønnum en dødelig duo i skuddkonkurransen. 

- Kampen var en krig. Det var så viktig i kåringen månedens og årets spiller, så det ble fullstendig overtenning. Deilig, sier Finne. 

Mot Bodø/Glimt på søndag fikk bergenseren spille spiss i Sam Johnsons skadefravær, og han takket for tilliten med å score utligningsmålet for Vålerenga. Om han trives i rollen spør du? 

- Det er jo spiss jeg er og alltid har vært. Når jeg spiller kant her er jeg jo fortsatt veldig offensivt rettet, så ja, jeg trives selvfølgelig med det. 

Torsdag er siste treningsøkt for gutta før de får tre dager fri i landslagspausen. De dagene skal Finne utnytte. 

- Jeg skal hvile og ta det helt med ro slik at vi kan vinne her i siste kamp. Det er på tide med en ordentlig hjemmeseier nå, avslutter han. 

Har du lyst å få med deg den kampen, er det bare å skaffe seg billetter først som sist. Vi vil veldig gjerne avslutte sesongen på hjemmebane med fullt trøkk fra tribunen. 

Er du barn (opp til 18 år), har deltatt på årets Engaland eller spiller på et lag i Oslo, spanderer DNB billetten denne kvelden. 

Se intervjuet med Bård Finne øverst i saken. 

Se hele spillsekvensen fra onsdagens økt under: 

(PS: Lytt og nyt til kommentator Johannes Moesgaard)

Annonse fra Obos-ligaen: