- Det nærmer seg seriestart, så nå handler det om å prikke inn det siste

Fitim Azemi er i godt slag om dagen og fredag ettermiddag kommer gamle kjente fra Bodø/Glimt på besøkt til Intility Arena. Spissen vet hva som venter og har resepten er klar.


Med 27-0 i målforskjell på årets fem treningskamper er det et Bodø/Glimt-lag med bagasjen full av selvtillit som gjester hovedstaden fredag ettermiddag. 

Fitim Azemi kjenner godt til hvordan laget fra Nordland spiller, og vet hva som må være fokus før oppgjøret mot gultrøyene. 

Annonse:

- De er kjent for kontringsfotball, så da gjelder det vel egentlig å ikke miste kula, men holde ballen i laget. Nå nærmer det seg seriestart, så det er bare å trøkke til, prikke inn det siste og gjøre det vi har planlagt, sier Azemi. 

Han scora to mål i treningskampen mot Kongsvinger på Marbella, og har vist i oppkjøringa at formen virkelig er i anmarsj. Selv føler Azemi at både han og laget skal ha gode muligheter til å bite godt ifra seg i 2019. 

- Vi har et slagkraftig lag, og ikke minst føler jeg at stemninga i gruppa er mye bedre enn den har vært før. For egen del så handler det om å holde seg skadefri, og så vil sjansene komme. Det er jeg sikker på, avslutter han. 

Kampen mot Bodø/Glimt spilles på Intility Arena fredag 1. mars kl. 15.00. Alle med sesongkort i 2019 kommer selvsagt gratis inn. For alle andre koster billetten 100 kroner. 

Vi benytter hovedtribunen og inngang 1 til alle treningskampene på Intility Arena i vinter, og holder også kiosker åpen før og under kamp. 

Er du forhindret fra å komme til Valle på fredag sender Eurosport kampen direkte, både på TV og Eurosport Player

Se intervjuet med Fitim i videoen over. 

PS: Sjappa har selvfølgelig åpent på fredag, og du har en ypperlig anledning til å sikre deg sesongkort før eller etter kampen mot Bodø/Glimt. Rekker du ikke innom kan du kjøpe det på nett HER

Annonse fra Obos-ligaen: