- Det er mer voksent her nå

MARBELLA: Etter noen intense dager med overgangsjobbing har nå også sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen ankommet Spania. Hør hva han tenker om vinduet og ståa i troppen.


Nok en intens fotballøkt er over her på Marbella, og i ettermiddag venter trening nummer to i styrkerommet. 

Sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen ankom treningsleiren tidligere i uka og fikk med seg både kampen mot Rostov og kampen mot Kongsvinger. 

Høyere intensitet på trening

Det han har sett så langt, både av troppen som helhet, men også de nye gutta han har hentet inn, virker meget lovende. 

Annonse:

- Det er mer voksent, og det viser seg i både intensitet, kvalitet og kommunikasjon, sier han og legger til:

- Jeg er veldig glad for at vi tok oss såpass god tid for å få ting i boks. Vi har fått inn mye erfaring, og jeg ser at de er så verbal og kommunikativ som vi hadde håpet og ønsket oss. De er et godt supplement til de vi allerede har med tanke på ferdigheter, sier han.

Vurderer fortløpende

I tillegg til ungguttene fra Nigeria som er på prøvespill, er også Efrain Juarez fortsatt på plass. Den erfarne høyrebacken fra Mexico trives godt i Vålerenga, og så får man se hva som skjer når treningsleiren er over. 

På spørsmål om klubben er ferdig handla svarer Ingebrigtsen følgende: 

- Nå har vi ikke handlet så veldig mye, for vi har blitt veldig god til å finne spillere som vi slipper å kjøpe. Så ja, jeg tror vi er ferdig handlet, men så får vi se om vi er helt ferdig, avslutter han med et smil. 

Se hele intervjuet øverst i saken. 


Annonse fra Obos-ligaen: