- De må ha hungeren til å ville bli best

Ronny Deila og Haakon Lunov brukte fridagen til å trene Vålerengas unge talenter.


Vålerengas G14-lag bruker høstferien til elitedager på Intility Arena. Mandag formiddag var Coerver Coaching tilstede og kjørte en økt med gutta, og tirsdag fikk de Vålerengas A-lagstrenere som instruktører. 

- Målet er A-laget

Henrique Oliveira-Jacobsen drømmer om å en dag kunne få ikle seg den kongeblå drakta som eliteseriespiller for Vålerenga, og 14-åringen fikk masse inspirasjon av økta med Ronny Deilas team.

Annonse:

- I dag jobba vi med små detaljer, som det å spille på riktig fot. Det er noe jeg aldri har jobba med før, og det var gøy å lære noe nytt av de som jobber med A-laget, sier Henrique. 

Gir mye energi

Det var som å se en A-lagstrening da Ronny Deila og Haakon Lunov instruerte talentene nede på matta, og også for de rutinerte trenerne var det masse inspirasjon å hente. 

- Jeg elsker å trene unge. Det er så mye energi utpå der, og de er takknemlige. Det er også en veldig fin arena å trene pedagogisk på for å få frem de tingene man vil lære bort, sier Deila og legger til:

- Det er masse talent i klubben vår, og det er veldig gøy å se. Jeg er sikker på at vi får se mange av dem på A-laget i fremtiden. 

Se video øverst i saken. 

Annonse fra Eliteserien: