Byggmakker Skattum forlenger avtalen

Annonse:

Byggmakker er en av Norges ledende byggevarekjeder med 73 utsalgssteder i hele Norge.

Elleve av disse eies av Byggmakker Skattum, og med det positive samarbeidet Vålerenga og Byggmakker Skattum har hatt i 2017, forlenger nå byggevarekjeden avtalen ut 2018. 

- Vi ser frem til nok et spennende år sammen med Vålerenga i Eliteserien. Vår satsing i Oslo og Bærum er sammenfallende med Vålerengas planer for fremtiden, deriblant den nye arenaen som kun ligger et steinkast fra vårt nye Byggmakker Skattum-utsalg på Brobekk, sier Markedssjef i Byggmakker Skattum, Niklas Skattum og legger til:

- På bakgrunn av ny stadion i en bydel i kraftig vekst, et fremtidsrettet trenerteam, fokus på egen utvikling av spillere, samt klubbens solide grunnverdier og posisjon som hovedstadslag ønsker vi å fortsette samarbeidet med Vålerenga, avslutter Skattum.  

Avtalen med Byggmakker Skattum var Freddy dos Santos' første signering da han ble ansatt i Vålerengas markedsavdeling i januar i år. Da er det ekstra gledelig at partneren ønsker å forlenge samarbeidet. 

- Vi er veldig glad for at en sterk merkevare som Byggmakker Skattum er, ønsker å fortsette samarbeidet med oss, og gleder oss til å dele store øyeblikk med deres kunder og ansatte i 2018, sier Freddy dos Santos. 

Om Skattum handel AS

  • Skattum Handel AS er morselskapet til ti byggevareutsalg tilknyttet Byggmakker-kjeden i Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus. I tillegg eier selskapet 34 prosent av Byggmakker Hønefoss. Omsetningen i 2017 forventes å være cirka 900 millioner kroner. Skattum Handel AS eies av Skattum Holding AS. Skattum Holding AS, med datterselskapet Skattum Eiendom AS, er også største aksjonær i Tema Eiendom AS, et av innlandets største eiendomsselskaper.

På bildet: 

Annonse fra Obos-ligaen: