Brede Sandmoen matchvinner for Vålerenga 2

Rekruttlaget fortsetter å imponere i Norsk Tipping-ligaen. Unggutta er fortsatt ubeseiret etter seks kamper!

Lørdag ettermiddag var det duka for årets tredje bortekamp for Vålerenga 2 i Norsk Tipping-ligaen da Halsen var verter på Bergeskogen Kunstgress. Hjemmelaget sto med tre strake seire på eget gress, men det var før Vålerenga kom på besøk.

To ulike omganger

Thomas Gjendem Nerland sendte vertene i føringen etter 39 minutter, og sørga for at Halsen tok med seg 1-0-ledelse inn i garderoben.

Vålerenga-trener Tommy Berntsen må ha sagt noe lurt i pausa, for nærmest direkte fra avspark i den andre omgangen satte Sander Werni inn utligninga til 1-1. Det varte riktignok ikke lenge, for Halsen tok tilbake ledelsen kun minuttet etter.

Straffebom

Werni prøvde seg fra straffemerket noen minutter senere, men klarte ikke å overliste Milos Crnogorac i vertens bur. Det gjorde derimot Leo Cornic, som nok en gang utligna for rekruttene.

Vålerenga 2 kjørte over Halsen i den andre omgangen, og da Brede Sandmoen sendte unggutta i ledelsen etter 69 minutter var det med andre ord fullt fortjent.

Halsen klarte aldri å komme tilbake i oppgjøret, og Vålerenga 2 fortsetter å imponere i avdeling 2. Berntsens gutter topper tabellen med 16 poeng og er fortsatt ubeseiret etter seks kamper.

Vi gratulerer gutta med nok en solid forestilling! Neste test for Sandmoen & co er hjemme mot Ullern søndag 26. mai kl. 13.00.

Toppbilde: Kenneth Berger