" "

Borchgrevink og Horn Myhre klare for nye landskamper

Gutta er klare for siste test før sommerens VM-sluttspill i Polen.

U20-landslagstrener Pål Arne "Paco" Johansen har tatt ut troppen som skal spille privatlandskamper mot Østerrike og Slovakia 23. - 26. mars, og der finner vi både Christian Borchgrevink og Felix Horn Myhre. 

Begge var med da laget kvalifiserte seg til årets VM-sluttspill i Polen, og har vært en viktig del av troppen de siste to årene. Det er noe Johansen ser på som en styrke for denne gruppen. 

Annonse:

- Jeg gleder meg veldig til å reise på turen sammen med denne gjengen igjen. Denne samlingen er en slags milepæl for oss, da det nå er nøyaktig to år siden vi møttes for første gang. Den gangen pratet vi om at vi kunne komme til VM i 2019 – og nå er vi altså der, sier han til fotball.no og fortsetter: 

- Alle som er tatt ut til denne samlingen har vært med oss tidligere – og de som har vært med aller mest kommer til å runde 100 samlingsdøgn sammen med denne gjengen i løpet av turen. De aller fleste har også vært med på minst ett sluttspill tidligere, så vi begynner å bli en «rutinert» gjeng som kjenner hverandre. Det er bare å glede seg til sommeren, avslutter han. 

Se hele troppen her

Vi gratulerer gutta med uttaket og ønsker lykke med siste innspurt før årets VM-sluttspill. 

Slik spilles kampene

23. mars  Østerrike – Norge, Fraunekirchen, kl. 14:00
26. mars  Slovakia – Norge, Dunajska Streda, kl. 17:00

Toppbildet: Christian Borchgrevink (t.v.) og Simen Bolkan Nordli er blant spillerne som skal møte Østerrike og Slovakia i slutten av mars. | Foto: Jussi Eskola - UEFA

Annonse fra Eliteserien: