Borchgrevink fra start i begge landskampene

... Og Ivan Näsberg og Samuel Kari Fridjonsson er med i troppen når U21-landslagene til Norge og Island spiller viktige kamper tirsdag kveld.

Annonse:

Forrige uke var det landslagsfotball som sto på menyen, og flere av Vålerengas unggutter var representert på ulike samlinger rundt om i Europa. Kamper er spilt, men det gjenstår også 

Christian Borchgrevink og Norges U18-gutter var i Spania for å spille privatlandskamper mot Finland og Polen, og begge oppgjørene endte med seier (4-0 over Finland og 2-0 over Polen). Vålerengas høyreback starta begge kampene for Norge. 

I mars skal Pål Arne «Paco» Johansen mannskap kjempe om en EM-plass når den siste runden i kvalifiseringen spilles. Etter forrige ukes kamper tar laget nå en pause frem til neste samling i februar.

U21 møter Irland

Ivan Näsberg er tatt ut i Leif Gunnar Smeruds tropp til EM-kvalikkampen mot Irland på Marienlyst 14. november. Oppgjøret sendes direkte på TV2 Sportskanalen med avspark kl. 19.00. Blir det norsk seier lever fortsatt drømmen om EM i 2018.

Saken fortsetter under bildet. 

To landskamper for Fridjonsson

Samuel Kari Fridjonsson er på samling med det islandske U21-landslaget, og den første kampen mot Spania endte dessverre med 0-1-tap. Etter fire spilte kamper ligger Island på 5. plass i sin gruppe (totalt seks lag) med fire poeng.

Tirsdag 14. november kl. 17.00 møter de tabelljumbo Estland, og må vinne for å ha heng på tabelleder Nord-Irland på ti poeng. 

Vi ønsker Samuel og Ivan lykke til i tirsdagens kamper!

Foto: Erik Gusterud (Christian Dahle Borchgrevink med draktnummer 2)

Annonse fra Eliteserien: