Boksignering i Sjappa!

Møt forfatterne bak boka "Gatelangs på Vålerenga" og skaff deg årets to beste julegaver samtidig.

Forfatter Bjørn Arild Gjerdalen og fotograf Reiner Schaufler tar med seg Terje "Henger´n" Hellerud til Sjappa lørdag 8. desember for å signere boka "Gatelangs på Vålerenga". 

Annonse:

Boka har fått strålende kritikker og er en dokumentarisk perle for alle som elsker Vålerenga og alle andre som har et forhold til området "mellom Gæljeberg og Etterstad". 

Det handler om folkelivet, personlighetene og heltene som satte spor etter seg. Det handler om småhus og stille gater, om parken, skolen og kirka. Og ikke minst om bydelens stolthet Vålerengens Idrettsforening - VIF, klubben fra Sotahjørnet.

Spekket med over 800 bilder fordelt på 352 sider kan du bla deg igjennom en kartserie fra 1797, via 1850, 1876, 1888, 1902, 1924, 1934, 1953 og 1950 som ender opp i et gedigent oversiktsbilde av Vålerenga fra september 2008.

Gjerdalen og Schaufler var gjester i podkasten tidligere denne uka, og episoden kan du høre her 

Boka er sammen med et sesongkort til Intility Arena i 2019, den perfekte julegaven til han eller hun som elsker Vålerenga.

Gjør en hyggelig handel med gjengen i Sjappa, kjøp med deg et signert eksemplar og hils på gamle helter samtidig. Kjenner vi "Henger´n" rett har han sikkert en god historie eller to på lur også! 

Legg lørdagen til Intility Arena

  • Hva? Boksignering

  • Hvor? I sjappa på Intility Arena

  • Når? Lørdag 8. desember fra 12.00-14.00

Annonse fra Obos-ligaen: