Bli med på DNB Elite Camp!

Vålerenga Fotball inviterer til en profesjonell treningscamp for gutter og jenter født 2004-2010.

I perioden 1. - 3. oktober er det duket for høstens kuleste opplevelse for gutter og jenter som elsker å spille fotball. 

Tilbudet retter seg til de som ønsker en ekstra utfordring, og spillerne vil få mulighet til å bli trent av trenere som til daglig jobber med Vålerengas ungdomsspillere. 

Annonse:

MELD DEG PÅ HER

Dette er et unikt tilbud som gir deg muligheten til å få den beste oppfølgningen, samt få mange tips du vil få nytte av i fotballkarrieren. 

Annonse:

Med DNB Elite Camp ønsker vi at deltakerne skal få en seriøs fotballtrening lik den Vålerengas A-lagsspillere har. Alle deltakere får muligheten til å oppleve utfordringer og mestring i et trygt miljø.

Treningsøktene er målrettet det enkelte alderstrinn og nivå. I år vil også Kamil Rylka, som er  keepertrener for Vålerengas 12-16 årige elitekeepere, delta. 

Praktisk informasjon

Totalt vil helgen bestå av seks treningsøkter med fokus på teknikk, individuell utvikling og rollebestemt trening for utespillere, samt keepere.

Dagsprogram

10.00 -11.30 Trening 1
11.30 -12.30 Pause
12.30 -14.00 Trening 2
Sted: Vallefeltet

Alle deltakere vil få en fersk bagett med smør og ost til lunsj, men vi anbefaler allikevel å ta med en sunn nistepakke. 

PÅMELDING FINNER DU HER

Fakta

  • Hva? DNB Elite Camp

  • Når? 1. - 3. oktober

  • Hvor? Vallefeltet

  • For? Jenter og gutter født 2004-2010

Annonse fra Obos-ligaen: