Bli med på årets tur til Kristiansand!

Lørdag 14. april reiser Vålerenga til Kristiansand og Sparebanken Sør Arena for å tjuvstarte den 5. serierunden i Eliteserien.

Etter ett år i OBOS-ligaen er Start tilbake i Eliteserien, og sist lagene møttes på Sørlandet endte oppgjøret i en seksmålsthriller. 24. juli 2016 viste måltavla 2-4 i favør Vålerenga da dommeren blåste av matchen.

Start har innleda årets sesong med én seier, én uavgjort og én utsatt kamp. Vålerenga på sin side står med to seire og ett tap.

Vålerenga møter Strømsgodset hjemme, mens Start møter Lillestrøm borte i 4.runde før lagene barker sammen i Kristiansand 14. april kl. 18.00. 

Vålerenga-supporternes plasser på Sparebanken Sør Arena
Vålerenga-supporternes plasser på Sparebanken Sør Arena

Salget av billetter til bortefeltet på sparebanken Sør Arena har starta, og det blir samme felt som tidligere – H1 og I1, inngang 3, Sjøsiden.

Ved forhåndskjøp på nett koster billettene på dette feltet følgende:

  • Voksen kr. 160,-
  • U-20 kr. 90,-
  • Barn kr. 60,- 

(0-5 år gratis, barn 6-12 år, U-20 13-19 år, voksen 20+)

Kjøper du billetter ved inngang 3 på kampdag, tilfaller et billettgebyr på kr 30,- per billett. Billettluka for bortesupportere åpner én time før kampstart.

Forhåndskjøp din billett her

Denne kampen er årets satsningstur for supporterne og Klanen har satt opp flere busser. De vil ha deg med til Kristiansand!

Alt av turinformasjon finner du her 

Eliteserien runde 5

  • IK Start - Vålerenga

  • Lørdag 14. april kl. 18.00, Sparebanken Sør Arena

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: